Sarah Levey

Vigyél egy kis "om"-ot az új évbe! A Y7 alapítója, Sarah Levey megosztja velünk, hogy mennyire jó párosítás a jóga a hiphoppal.

A "MY BEAUTY" ROVATBAN A DIVAT ÉS A KULTÚRA MEGHATÁROZÓ SZEREPLŐIT KÉRDEZTÜK ARRÓL, HOGY SZÁMUKRA MIT IS JELENT A SZÉPSÉG

A jógi és stúdió tulajdonos Sarah Levey pörgős, ütemes Drake zenékkel változtatja meg a jóga iparágát. Gyorsan terjeszkedő cége, a Y7 betört a hozzáférhetetlennek tűnő butikjóga kulturába, amely egy új és széleskörben csodált élmény gyertyafénnyel, hip hop zenével és garantált izzadással. A Y7 a modern gondolkodású wellness guruk kedvence, Brooklynban nyílt meg először, azonnal óriási sikert aratva, így azóta több helyen is jelen van Manhattanben és Los Angelesben.

Sokkal többet kellene tenni az egészség érdekében, mint csak napi 30 percet tölteni egy edzőteremben. Nagy figyelmet igénylő feladat, hogy mit viszel be a szervezetedbe, mik vesznek körül és milyen emberekkel vagy kapcsolatban. Az teljesen rendben van, ha ki vagy merülve, és kell magadra szánnod egy estét. Szerintem ezt az emberek elfelejtik, mert azt gondolják, hogy ettől önzőek vagy hiúak lesznek, pedig nagyon fontos, hogy jól érezd magad. Meglátszik rajtad.

Hogy hogyan jutsz oda, az személyes, de amikor boldog vagy, kiegyensúlyozott és egészséges, többet tudsz adni az embereknek. Jobb főnök, barát, beosztott, családtag, bármi leszel. A teljességnek annyira sok különböző szempontja van, ellentétben azzal, amikor tagoltak az életed különböző részei. A jóga megtanította, hogyan egyesítsem ezeket az erőket.

"Amikor boldog vagy, kiegyensúlyozott és egészséges, többet tudsz adni az embereknek. - Sarah Levey, Y7"

Az egyik fő oka annak, hogy létrehoztam az Y7-et, az volt, hogyha elmentem New Yorkba egy jóga studióba, mindig nagyon világos, természetes fény volt a teremben, és a lányokon mind gyönyörű jogaruha volt. Amikor ezek a valódi szépségről való figyelemelterelések voltak előttem, nem éreztem magam annyira jól. A vendégeink tudnak magukra koncentálni, mivel az Y7-ben nincsenek tükrök és gyertyával világítunk. Próbálgathatják a pózokat, amiket gyakoroltak, például cigánykerekezhetnek, vagy pörögnek, és nem kell, hogy aggódjanak, ha van esetleg a hasukon egy kis felesleg, vagy ha "edzős koncentrálós" arcot vágnak. Ez a gyönyörű a jógában. Ez tényleg egy belső gyakorlat. Mindenki számára különböző, és szerintem ezt nagyon sokan nem veszik észre.

“Minden héten megyek manikűrre és pedikűrre. Ettől érzem jobban magam. Amikor teljesen őrült és kétségbeesett vagyok, de rendben vannak a körmeim, úgy érzem összeszedettebb az életem is valamiért. Ad egy extra önbizalmat. Mindig megpróbálom, hogy legyen legalább naponta egy óra, amit csak magamra szánok. Ez lehet akár egy órányi edzés, vagy csak TV nézés és a kanapén pihenés. Kell egy kis egyedüllét, hogy összeszedjem a gondolataim. Szeretném azt mondani, hogy van egy szárazkefés rutinom, vagy valami hasonló menő dolog, de alig van arra időm, hogy a hidratálás eszembe jusson.

Tavaly volt lehetőségem Haitire utazni, az "I'm ME" szervezeten keresztül. Van egy árvaházuk, ahol 12 gyermek lakik. Gyengék és fogyatékkal élnek, és sajnos Haitin a különleges szükségletű gyermekekek nevelése annyiba kerül, mint 4-5 egészségesé. Szóval az "I'm ME" neveli ezeket a gyermekeket és ad esélyt nekik az életre.

Az egyik vendégünk a buildOn-nak dolgozik, ami a világ legszegényebb országaiban épít iskolákat. Az összes dolgozó és tanár a közösségből érkezik, így munkahelyet teremtenek, és mindig egyenlő számú fiút és lányt vesznek fel az iskolákba. Nincs közoktatási rendszer Haitin, csak magániskolák vannak, szóval csak akkor tanulhatsz, ha van rá pénzed. Lehetőséget ad a gyerekeknek, hogy megtalálják önmagukat és ne legyenek félresöpörve. Ezeket nagyon értékelem a vendégeimben. Mindannyian olyan studiót szeretnénk, ahol az emberek biztonságban tanulhatnak, és kérdezhetnek önmaguktól kérdéseket. "Meg tudom ezt csinálni?" Szeretnék egy biztonságos helyet kialakítani a gyerekeknek, hogy fejlődni tudjanak, kérdéseket feltenni, és tovább tekintsenek, ne csak a mára koncentráljanak.