• Lépés 1
  • Lépés 2
  • Lépés 3
  • Lépés 4
  • Lépés 5

HUF0/0 FOLYTATÁS

HUF0 / 0 FOLYTATÁS Törlés és újrakezdés

SMINK

EXPRESSZ SMINK

Az arc egyik területének sminkje 30 percben (választható területek: szemek, szemöldök, bőrelőkészítés és alapozás, arcformázás, ajkak). M∙A∙C Sminkes által elkészítve. Az arc többi területén lévő sminket ehhez igazítjuk hozzá. Például,  ha szemsminket szeretnél, akkor gyere a kedvenc alapozódban és/vagy rúzsodban, hogy teljes legyen a sminked.

/
Hozzáad

SMINK

TELJES SMINK

Egy teljes smink elkészítése az ajkaktól a szempillákig egy M∙A∙C Sminkes által 60 percben. 

/
Hozzáad

SMINK

ESKÜVŐI PRÓBASMINK

Esküvői próbasmink személyre szabva egy M∙A∙C Sminkes által, a te stílusodhoz illően 60 percben (előzetes konzultációra szükség lehet). 
Az esküvőd napjára az időpontodat a próbasmink után, a kiválasztott üzletben tudod lefoglalni. Az esküvő napjára szóló időpont szintén 60 perc, 20 000HUF, amely teljes mértékben levásárolható.

/
Hozzáad

OKTATÁS

SMINKOKTATÁS EGY TERÜLETRE FÓKUSZÁLVA

M·A·C Sminkes segítségével sminkoktatás 30 percben, egy területre fókuszálva, lépésről lépésre. Választható területek: szemek, szemöldök, bőrelőkészítés és alapozás, arcformázás, ajkak.

/
Hozzáad

OKTATÁS

TELJES SMINK OKTATÁSA

Egy teljes smink oktatása, minden területet érintve, 90 percben.  A sminket lépésről lépésre készítheted el közösen egy M·A·C Sminkessel. Tartalmaz egy face chartot, hogy otthon is könnyen elkészíthesd a sminked.

/
Hozzáad

SMINK

ALKALMI SMINK

Teljes smink a számodra fontos alkalomra (bál, rendezvény, szilveszter, gála, színpadi szereplés, fotózás), látványos smink akár glitter vagy műszempilla felhasználásával. (Műszempilla fellhasználása esetén annak ára a levásárolható összegből levonásra kerül.)

/
Hozzáad

CSOPORTOS OKTATÁS

MAC TECHNIQUE

Tökéletesítsd tudásod egy csoportos sminkoktatás keretein belül. A feltüntetett ár 6 főre vonatkozik.

/
Hozzáad

SMINK

SMINKPARTY

Ha két barátnőddel szeretnél részt venni egy közös sminkelésen, válaszd a sminkpartyt! Megmutatjuk, hogyan sminkeld az arc fókuszterületét (választható területek: szemek, szemöldök, bőrelőkészítés és alapozás, arcformázás, ajkak). M∙A∙C Sminkes által elkészítve. Az arc többi területén lévő sminket ehhez igazítjuk hozzá. Például,  ha szemsminket szeretnél, akkor gyere kedvenc alapozódban. A feltüntetett ár 3 főre vonatkozik.

/
Hozzáad

VIDEÓ KONZULTÁCIÓ

30 perces smink konzultáció

30 perces ingyenes sminkoktatás

Service Thumbnail image
/
Hozzáad
HUF0 / 0 FOLYTATÁS Törlés és újrakezdés

Kiválasztott szolgáltatás áttekintése

További szolgáltatás hozzáadása

Válassz sminkest/Artistot

MINDEGY

VÁLASSZ DÁTUMOT ÉS IDŐPONTOT

VÁLASSZ DÁTUMOT ÉS IDŐPONTOT
close
close
close

WE'RE SORRY

That appointment has just been taken. Please change your selection and we'll check again for you.

close

Nincs még fiókod? Folytasd vendégként:

Jelszó megadásával hozd létre a saját M·A·C Fiókod i A jelszónak legalább 8 karakternek kell lennie, valamint betűt és számot is kell tartalmaznia

Mire használjuk az adataidat?

A Foglalás gombra kattintva hozzájárulsz ahhoz, hogy a fenti információt időpontod feldolgozásához, valamint emailben/SMS megerősítő üzenetek, emlékeztetők és lemondások küldéséhez felhasználjuk. A check box bejelölésével hozzájárulsz ahhoz, hogy emailcímedet (és/vagy telefonszámodat) marketing hírlevelek, MAC termékinformációk, események és ajánlatok küldéséhez felhasználjuk. Bármikor leiratkozhatsz az emailben/smsben küldött információkat követve / linkre kattintva. Ha szeretnél többet megtudni az Estee Lauder Kereskedelmi Kft. adatkezelési gyakorlatáról, jogaidról, és hogy hogyan tudod azokat érvényesíteni, olvasd el:

adatvédelmi nyilatkozatát.

Dátum

Naptárhoz adás

Szolgáltatások