VÁLOGASS M·A·C SZOLGÁLTATÁSAINK KÖZÖTT

30minute Virtual Consultation

ONLINE KONZULTÁCIÓ

Ha sminkeléssel, termékhasználattal kapcsolatban szeretnél profi segítséget kapni, akkor keress minket az ingyenes 30 perces videó konzultáció szolgáltatásunkon keresztül!

CALL & COLLECT

Elérhető házhozszállítás szolgáltatásunk a MAC Cosmetics Váci utcai üzletéből. A rendeléseket a +36707998441 számon várják M·A·C Makeup Artistjaink, ahol tanácsot, segítséget is kérhetsz sminkeseinktől!

45minute Virtual Consultation

ÉLŐ ADÁS

Tanuld el Makeup Artisjaink trükkjeit!
Élő adásainkban megmutatjuk, hogy hogyan tudsz otthon, egyszerűen elkészíteni igazán látványos sminkeket és közben felmerülő kérdéseidet is megválaszoljuk.Nuevo Lustreglass Lipstick

INSPIRÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGED?

Jelentkezz be 30 perces online videókunzultációnkra, ahol MAC Makeup artistok személyre szabott tippekkel látnak el a tökéletes megjelenéshez.

ALAPOZÓ KIVÁLASZTÁSA

Segítünk számodra megtalálni a bőrtípusodnak és bőrtónusodnak megfelelő alapozót - az ideális textúrától a tökéletes árnyalatig, a természetes megjelenésért.

TÖKÉLETES SZEMÖLDÖK

Találd meg a legjobb termékeket, és sajátítsd el a legjobb technikákat a tökéletes megjelenés eléréséhez!

BRONZOS RAGYOGÁS

Természetes napbarnított megjelenést szeretnél? Makeup Artistunk segít megtalálni a megfelelő termékeket, és megmutatja, hogyan érheted el velük a legjobb eredményt.

SZEMSMINK

Makeup Artistunk segít megtalálni a megfelelő árnyalatú szemhéjfestékeket, melyek tökéletes kiemelik és hangsúlyozzák szemszínedet. Együtt összeállíthatjátok 2 vagy akár több árnyalatból álló, személyre szabott palettádat.

TÖKÉLETES AJKAK

Olyan rúzst keresel, amely kiemeli a szemed színét? Nem tudod, melyik árnyalatú illene alkalmi ruhádhoz? Kérj tanácsot sminkesünktől, aki segít megtalálni az számodra tökéletes árnyalatot és textúrát.

SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED?
FEDEZD FEL ONLINE SZOLGÁLTATÁSAINKAT!
makeup-looks

TARTSD A LÉPÉST A LEGÚJABB TRENDEKKEL

makeup-looks

VÁLOGASS TÖBB MINT 200 ÁRNYALAT KÖZÜL AJAK ÁRNYALAT KERESŐNKKEL

makeup-looks

PRÓBÁLJ KI ÚJ ÁRNYALATOKAT VIRTUAL TRY-ON ESZKÖZÜNKKEL

makeup-looks

CHATELJ VALÓS IDŐBEN SZAKÉRTŐINKKEL