VISSZAKÜLDÉS

A M·A·C Cosmetics Online garantálja, hogy elégedett leszel szolgáltatásunkkal. Ha bármilyen okból kifolyólag nem vagy maradéktalanul elégedett a megvásárolt termékekkel, abban az esetben juttasd vissza hozzánk 14 napon belül és visszatérítjük a vásárlás árát, és ha követed a lenti lépéseket a visszaküldés költségét is mi álljuk.

1. HÍVJ MINKET! 0680015319

Keresd meg a csomagban található visszaküldéshez szükséges címkét és ragaszd fel az eredeti dobozra, majd küldd vissza a termékeket. Online ügyfélszolgálatunk E-MAILBEN elküldi a termék visszaküldéséhez szükséges címkét és válaszol bármilyen ezzel kapcsolatos kérdésedre.

2. CSOMAGOLD BE AZ EREDETI DOBOZBA!
3. KÜLDD VISSZA!

A csomag visszaküldésével kapcsolatos bővebb információért hívd a helyi tarifával hívható 0680015319-as telefonszámot.

PÉNZVISSZATÉRÍTÉSSEL/TERMÉKCSERÉVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Mennyi idő múlva írják jóvá a visszaküldött termékek árát? A visszaküldött csomagokat az átvételt követően 7-15 munkanapon belül dolgozzuk fel. Az összeg jóváírására vagy visszautalása (utánvétel esetén) emiatt változó időn belül kerül sor, mivel az függ a fizetéshez használt kártyát kibocsátó banktól is. Kérjük, a részletekért érdeklődj bankodnál.

Véletlenül rossz terméket rendeltem/kaptam a postán. Visszaküldhetem?
Ha online rendelésedben nem azt találod, amire számítottál, hívj bennünket a 0680015319-es telefonszámon.

Sérült terméket kaptam. Mi a teendőm?
Ha sérült terméket kaptál, kérünk. őrizd meg a dobozt, a csomagolást és annak teljes tartalmát valamint lépj velünk kapcsolatba a 0680015319-es telefonszámon.

Ajándékba kapott terméket szeretnék visszaküldeni, de nem szeretném, ha az ajándékozó tudna erről. Tudnak segíteni?
Ha ajándékba kapott terméket szeretnél visszaküldeni, jelöld be a csomagban mellékelt dokumentum hátulján látható rovatban. Kérünk, add meg telefonszámodat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot amint megkapjuk a visszaküldött terméket.

Visszaküldhetek, vagy becserélhetek olyan terméket, amelyet a M·A·C Cosmetics üzletében vagy más üzletben vásároltam?
M·A·C Cosmetics Online szolgáltatás segítségével kizárólag az oldalon keresztül vásárolt termékeket tudjuk visszavenni. A M·A·C üzletekben vagy M·A·C pultoknál vásárolt termékeket a vásárlás helyszínére szükséges visszavinni. Amennyiben ez nem lehetséges, kérünk hívd a vásárlói kommunikációval foglalkozó csapatunkat a 0680015319-es telefonszámon.

Sérült termékek
Amikor megkapod a rendelésed, kérünk, alaposan vizsgáld meg a csomagot, hogy az nem szenvedett-e sérülést szállítás közben. A szállításhoz használt kartondoboz a szállítás során meggyűrődhet, azonban ez nem szabad, hogy rongálja a benne lévő termékeket. Amennyiben a csomagon belül az általad rendelt termékek megsérültek, kérjük, őrizd meg a csomagolást, a dobozt és a termékeket, és minél előbb lépj velünk kapcsolatba a 0680015319-es telefonszámon.