FEDEZD FEL AZ IGAZI ERŐT

RITKA JAPÁN
BAZSARÓZSÁVAL

A Hyper Real bőrápoló formuláinkat
egy ritka összetevő teszi különlegessé,
a japán babarózsa kivonat, amely
kiegyenlíti a bőrtónust, láthatóan javítja
a bőr állapotát, idővel ragyogóvá válik,
hogy egészséges megjelenésű,
természetes ragyogó bőrt biztosítson.

MAKEUP ARTISTOK-ÁLTAL JÓVÁHAGYVA

BŐRÁPOLÁSI
TIPPEK & TRÜKKÖK

A PUHA MATTE MEGJELENÉS

Mist skin with Fix+, then smooth Hyper Real Serumizer™ all over. Blend Studio Fix Mattifine 12HR Shine-Control Primer into the T-zone for extra oil/shine control.

A MASSZÁZS 
TECHNIKA

Vidd fel a Hyper Real Skincanvas Balm™ hidratáló balzsamot a börödre gyengéd, körkörös mozdulatokkal!

ÉBRESZTŐ A BŐR SZÁMÁRA

Oszlasd el gyengéden bőrödön a Hyper Real Fresh Canvas Cleansing Oil artisztítónkat arcod közepétől kifelé haladva. Legegszerűbb ujjbegyeidet használni ehhez a folyamatgoz, hogy masszírozással felébreszd bőrödet.

A HARMATOS BŐR

Alkalmazd a Hyper Real Serumizer™  hidratálót teljes arcfelületen. Ezt követően a Studio Radiance Moisturizing + Illuminating Silky Primer segítségével emeld ki arccsontodat és azokat a területeket, ahol látványosabb ragyogást szeretnél elérni. Majd a Fix+ Stay Over arcpermettel fejezd be a folyamatot.

AZ ECSET ALKALMAZÁSI TECHNIKÁJA

A Hyper Real Serumizer™  hidratáló szérumot és a Hyper Real Skincanvas Balm™  balzsamot közvetlenül arcodra vidd fel a 001 Serum + Moisturizer Brush ecset segítségével, majd gyengéd, körkörös mozdulatokkal masszírozd bele bőrödbe a hatóanyagokat!

PETAL-PRESS
TECHNIKA

Tisztítás után, finom nyomkodó mozdulatokkal a Hyper Real Serumizer™  hidratálót felfelé és kifelé irányuló mozgással dolgozd bele a bőrödbe.

FEDEZD FEL A BŐRÁPOLÁS
IGAZI MŰVÉSZETÉT!