A M·A·C alapítása óta kiállunk amellett, hogy a M·A·C mindenkié! Függetlenül:
Kortól, Származástól, és Nemtől.

Célunk túlmutat az általunk fejlesztett termékeken, hiszen a közösségek, amelyeket szolgálunk, és a bolygó, ahol élünk különösen fontosak számunkra. Tarts velünk ambícióinkban, hogy hatást gyakoroljunk, népszerűsítsük az elfogadást és ösztönözzük a változást egy szebb jövő érdekében!

SEGÍTSÉGNYÚJTÁS A HÁTRÁNYOS
HELYZETŰ KÖZÖSSÉGEKNEK
1994 óta a M·A·C VIVA GLAM több mint $500,000,000 dollárt gyűjtött össze a rászoruló emberek és közösségek támogatására. Az úttörő kampány révén, az eladási ár 100%-át a VIVA GLAM rúzsoknak olyan szervezetek és programok kapják, amelyek célja az egészséges jövő és az egyenlő jogok megteremtése mindenki számára. A
VIVA GLAM a HIV/AIDS elleni küzdelemre, a nők és lányok, valamint az LMBTQIA+ közösség támogatására törekszik.
TUDJ MEG TÖBBET
BOLYGÓNK ÉS A
TE VÉDELMED
A bolygóért tett ígéretünk részeként továbbra is törekszünk a csomagolásaink fenntarthatóságának javítására, és elhivatottak maradunk a környezeti hatásunk csökkentése iránt olyan kezdeményezések révén, mint például a Back-To-M·A·C. Emellett elkötelezettek vagyunk az iránt is, hogy
biztonságos, bőrbarát összetevőket használó termékeket hozzunk létre, és hasonlóan transzparensek maradunk azon összetevőkkel kapcsolatban is, amelyeket nem tartalmaznak a termékeink, hogy segítsünk tudatosan és lelkiismeretesen meghozni a számodra megfelelő döntéseket.
TUDJ MEG TÖBBET
KÖZÖSSÉGET
ALKOTNI
Hiszünk az igazságos és egyenlő bánásmódban.
Hiszünk az elérhetőségben és a hozzáférhetőségben.
És hiszünk abban, hogy felelősséggel tartozunk a M·A·C közösségünknek, hogy kiálljunk és szövetségként lépjünk fel, amikor szólítanak minket - és néha akkor is, amikor nem.