MAC BEAUTY FAQ

Elengedhetetlen-e a primer használata alapozás elƑtt?

MIÉRT HASZNÁLJUNK PRIMERT?

A primert gyakran nevezik alapozĂł bĂĄzisnak vagy alapozĂł primernek. Leggyakrabban a szabĂĄlyozott matt finish elĂ©rĂ©sĂ©hez hasznĂĄljĂĄk. Nem feltĂ©tlenĂŒl szĂŒksĂ©ges primert hasznĂĄlni alapozĂĄs elƑtt, mĂ©gis szĂĄmos elƑnye van annak, ha ezt a termĂ©ket hozzĂĄadod a sminkes neszesszeredhez. Minden a te bƑrtĂ­pusodtĂłl, bƑrproblĂ©mĂĄidtĂłl Ă©s az ĂĄltalad elĂ©rni kĂ­vĂĄnt finishtƑl fĂŒgg. Mindezen tulajdonsĂĄgok hatĂĄrozzĂĄk meg, hogy milyen tĂ­pusĂș formulĂĄt vĂĄlassz rutinodba.

Ha a primer olyan bƑrjavĂ­tĂł összetevƑket tartalmaz, mint az irizĂĄlĂł vagy csillĂĄm, ne feledd, hogy ez azt jelenti, hogy a sminked alatt magas fĂ©nyƱ ragyogĂĄs lesz. Ez hatĂĄssal lesz az alapozĂł Ă©s mĂĄs, felĂŒlre felvitt termĂ©kek finishĂ©re.

MILYEN ELƐNYEI VANNAK A PRIMERNEK?

SzĂĄmos kĂŒlönbözƑ elƑnyös lehetƑsĂ©g van, amelyekre Ă©rdemes odafigyelni, ezek javĂ­tjĂĄk a bƑr textĂșrĂĄjĂĄt Ă©s az alapozĂł viseletĂ©t. Ennek a termĂ©krĂ©tegnek a varĂĄzsa azt jelenti, hogy minden egyĂ©b arc smink tartĂłssĂĄgĂĄt is javĂ­tja. A primerek a sminkmƱvĂ©szek titkai a hosszan tartĂł alapozĂł elĂ©rĂ©sĂ©hez a professzionĂĄlis helyzetekben Ă©s a valĂł Ă©letben is! Gondolj rĂĄjuk Ășgy, mint egy tartĂłs, egĂ©sz napos filterre.

ÖsszessĂ©gĂ©ben a MAC primereket Ășgy terveztĂ©k, hogy javĂ­tsĂĄk a bƑr textĂșrĂĄjĂĄt Ă©s tĂłnusĂĄt. Az egy ĂŒvegben lĂ©vƑ kĂŒlönleges, többfunkciĂłs összetevƑk rĂ©vĂ©n ezek a termĂ©kek többfĂ©lekĂ©ppen is kezelik a bƑröd problĂ©mĂĄit. KĂ©pesek halvĂĄnyĂ­tani a rĂĄncokat Ă©s a tökĂ©letlensĂ©geket, kontrollĂĄljĂĄk a zsĂ­rosodĂĄst, miközben hidratĂĄlĂłkĂ©nt is funkcionĂĄlnak. Egyes MAC Priming termĂ©kek mĂ©g a bƑrpĂ­rt is csökkentik olyan aktĂ­v összetevƑkkel, mint az eperfa gyökĂ©r Ă©s az algakivonatok, Ă©s a pigmentĂĄciĂłt is kiegyenlĂ­tik a vitamin Ă©s a nemesgyökĂ©r segĂ­tsĂ©gĂ©vel. Fontold meg mire van szĂŒksĂ©ge a bƑrödnek Ă©s talĂĄld meg szemĂ©lyre szabott termĂ©keinket!A M·A·C LEGJOBB PRIMEREI AZ ALAPOZÓK ALÁ

HasznĂĄld a M·A·C primert bƑrödre a sminkelĂ©si rutin elejĂ©n, hogy Ă©lvezhesd a könnyed textĂșra elƑnyeit, többek közt a hidratĂĄlĂĄst, a pĂłrusok lĂĄthatĂłsĂĄgĂĄnak tompĂ­tĂĄsĂĄt, valamint a bƑr tökĂ©letesĂ­tĂ©sĂ©t.

PREP + PRIME SKIN REFINED ZONEPREP + PRIME NATURAL RADIANCEPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME MOISTURE INFUSION
PREP + PRIME SKIN REFINED ZONEPREP + PRIME NATURAL RADIANCEPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME MOISTURE INFUSION

TompĂ­tja a pĂłrusok lĂĄthatĂłsĂĄgĂĄt

-

KontrollĂĄlja a zsĂ­rosodĂĄst

-

Puhítja a bƑrt

7200 ft

VÁSÁRLÁS

VilĂĄgosĂ­tĂł primer

-

HidratĂĄlĂł

-

Minden bƑrtípus számára

12800 ft

VÁSÁRLÁS

TompĂ­tja a pĂłrusok lĂĄthatĂłsĂĄgĂĄt

-

KontrollĂĄlja a zsĂ­rosodĂĄst

-

Matt finish

10500 ft

VÁSÁRLÁS

HidratĂĄlĂł

-

HidratĂĄlja Ă©s feltölti a bƑrt

-

Minden bƑrtípus számára

12600 ft

VÁSÁRLÁS

HOGYAN KELL ALKALMAZNI A PRIMERT?

Amikor primert teszel a sminked alĂĄ, Ă©rdemes egy kis borsĂłnyi mennyisĂ©get hasznĂĄlnod, Ă©s csak azokat a terĂŒleteket cĂ©loznod, ahol szĂŒksĂ©ged van rĂĄ. Így csökkentheted a felhasznĂĄlt termĂ©k mennyisĂ©gĂ©t, amivel pĂ©nzt takarĂ­thatsz meg! Ügyelj arra, hogy egyenletesen vidd fel azokra a terĂŒletekre, amelyekre hasznĂĄlod, nehogy összeĂĄlljon a smink a felĂŒletĂ©n.

VigyĂ©l fel egy kis mennyisĂ©get a vĂĄlasztott primeredbƑl a T-zĂłnĂĄra a photoshop-hatĂĄs Ă©rdekĂ©ben. Az optikai "homĂĄlyosĂ­tĂł" összetevƑk kezelik a tĂĄg pĂłrusokat vagy a texturĂĄlt bƑrt. A bƑrĂĄpolĂĄshoz, hasonlĂłan, a termĂ©k felvitelĂ©hez hasznĂĄld az ujjaidat, mivel az ujjaid hƑje segĂ­t, hogy a kĂ©szĂ­tmĂ©ny rĂĄolvadjon a bƑrre, Ă©s könnyen szabĂĄlyozhatod, hogy mennyit viszel fel belƑle. Az ecsettel elƑfordulhat, hogy vĂ©letlenĂŒl tĂșl sokat viszel fel a termĂ©kbƑl, Ă©s ezĂĄltal nem lesz olyan hatĂ©kony, mint amilyennek lennie kellene.

HELYETTESÍTIK A PRIMEREK A BƐRÁPOLÁST?

BĂĄr a primerek összetevƑi között lehetnek hidratĂĄlĂłk, az extra hidratĂĄlĂĄshoz vagy a bƑr folyamatos kezelĂ©sĂ©hez tovĂĄbbra is szĂŒksĂ©g lehet egy kis mennyisĂ©gƱ hidratĂĄlĂł bƑrĂĄpolĂł krĂ©m alkalmazĂĄsĂĄra. Ha egyszer meglĂĄtod a hatĂĄsĂĄt a sminkeden, nem fogsz tudni Ă©lni nĂ©lkĂŒle. A bƑrĂĄpolĂłt enyhĂ©n kell alkalmazni a vĂĄlasztott primer alatt.

A bƑrĂĄpolĂĄs hatĂĄssal lesz a fölĂ© helyezett bĂĄrmely termĂ©k tulajdonsĂĄgaira. Amennyiben szĂĄrazabb a bƑröd, Ă©s gazdag bƑrĂĄpolĂłkat hasznĂĄlsz, csak kis mennyisĂ©gƱ termĂ©ket vigyĂ©l fel az arcodra, Ă©s kerĂŒld a t-zĂłnĂĄt. BĂĄrmilyen sminkrutinhoz a gĂ©l alapĂș termĂ©kek mƱködnek a legjobban a smink alatt, mivel hidratĂĄlnak Ă©s simĂ­tanak anĂ©lkĂŒl, hogy a normĂĄl krĂ©mek sĂșlyĂĄt növelnĂ©k. Ha kis mennyisĂ©gƱ gĂ©l alapĂș bƑrĂĄpolĂłt hasznĂĄlsz a sminked alatt, a primered Ășgy fog mƱködni, ahogyan kell. EzutĂĄn Ă©jszakĂĄra visszatĂ©rhetsz a gazdagabb bƑrĂĄpolĂĄsi rutinhoz. A bƑr az Ă©jszaka folyamĂĄn javul, Ă­gy ez azt jelenti, hogy a legtöbbet hozhatod ki a gazdagabb összetevƑkbƑl.
FEDEZD FEL PRIMEREINKET