MAC BEAUTY FAQ

HOGYAN VÁLASZD KI A PRIMERED ÁRNYALATÁT?

PRIMEREK VS GÉLEK ÉS CC KRÉMEK

A primerek ĂĄttetszƑ Ă©s bƑrtĂłnusĂș formulĂĄkbĂłl ĂĄllnak. A szĂ­nezett primereket a gĂ©l vagy a CC krĂ©m kategĂłriĂĄba soroljĂĄk. A gĂ©l Ășgy mƱködik, mint egy primer, hozzĂĄadott finom bƑrtĂłnusĂș fedĂ©ssel a smink alatt. A CC krĂ©m szintĂ©n hasonlĂł, de hozzĂĄadott szĂ­nkorrekciĂłs tĂłnusokkal. Mindegyik az alapozĂł alatt tökĂ©letesĂ­ti a bƑrt, hidratĂĄl, csökkenti a pĂłrusok megjelenĂ©sĂ©t, halvĂĄnyĂ­tja a finom vonalakat Ă©s szabĂĄlyozza a zsĂ­rosodĂĄst. ÖsszessĂ©gĂ©ben egyenletesebb Ă©s simĂĄbb arcszĂ­nt biztosĂ­t.

A A gĂ©l a finom bƑrtĂłnusĂĄval termĂ©szetes mĂłdon egyenlĂ­ti ki a bƑrt a kevĂ©sbĂ© erƑs fedĂ©sƱ alapozĂłk alatt, Ă©s egyĂșttal extra tartĂłssĂĄgot biztosĂ­t. Ez nagyszerƱ azoknak, akiknek nĂ©hol pigmentĂĄltabb a bƑrĂŒk, de nem szeretnĂ©nek magasabb fedĂ©sƱ formulĂĄt viselni.

MILYEN ÁRNYALATÚ PRIMERT VÁLASSZ BƐRPÍR ESETÉN?

MĂĄs bƑrproblĂ©mĂĄk, pĂ©ldĂĄul a bƑrpĂ­r Ă©s a fakĂłsĂĄg a szĂ­nkorrekciĂłs kategĂłriĂĄba tartoznak. Amikor Ășgy döntesz, hogy CC krĂ©met hasznĂĄlsz, fontos felmĂ©red, hogy az alapozĂłdönmagĂĄban mennyire fedi ezeket a problĂ©mĂĄkat. Ha az alapozĂłd kivĂĄlĂł fedĂ©st nyĂșjt Ă©s kellƑkĂ©ppen korrigĂĄl, akkor nincs szĂŒksĂ©ged ilyen tĂ­pusĂș alapozĂł primerre. Ugyanis egy zöld szĂ­nƱ primer pĂ©ldĂĄul a bƑrpĂ­r ellen kĂŒzd Ă©s ezt a zöld tĂłnust nehĂ©z lehet szabĂĄlyozni, gyakran szĂŒrke ĂĄrnyalatot ad a sminknek. EzĂ©rt ezeket a korrigĂĄlĂł termĂ©keket csak szĂ©lsƑsĂ©ges esetben szabad hasznĂĄlni. Az Ășj technolĂłgia az arckategĂłriĂĄban azt jelenti, hogy könnyebb teljes fedĂ©st elĂ©rni a problĂ©mĂĄs bƑr esetĂ©ben, amely vilĂĄgosabbnak, termĂ©szetesebbnek tƱnik.

A vörös vagy fakĂł alaptĂłnusokat speciĂĄlis ĂĄttetszƑ formulĂĄk alkalmazĂĄsĂĄval lehet ellensĂșlyozni. Ehhez olyan kulcsfontossĂĄgĂș, nyugtatĂł hatĂĄsĂș összetevƑket keresĂŒnk, mint a koffein Ă©s a zöld tea. A finom bƑrt alĂĄfestƑ ĂĄrnyalatĂș primerek alkalmazĂĄsa szintĂ©n feldobhatja Ă©s ragyogĂłbbĂĄ teheti az arcbƑrt. PĂ©ldĂĄul egy lĂĄgy ĂĄttetszƑ rĂłzsaszĂ­n tĂłnus semlegesĂ­ti a fakĂł bƑrt, egy lĂĄgy arany tĂłnus pedig ragyogĂĄst kölcsönöz a vilĂĄgos, kĂ©k alaptĂłnusĂș bƑrnek. A vilĂĄgos Ă©s a sötĂ©t bƑrtĂłnusĂșak mindegyike ugyanolyan elƑnyös, Ă©s az arcszĂ­nt ragyogĂłbbĂĄ, ĂŒdĂ©bbĂ© varĂĄzsolja. A MAC P&P Natural Radiance ezeket a teljes körƱ elƑnyöket kĂ­nĂĄlja.A M·A·C LEGJOBB PRIMEREI ÉS SZÉPSÉGÁPOLÓ KRÉMJEI

A finom, bƑrszĂ­nt fedƑ primerek segĂ­tenek hidratĂĄlni, elƑkĂ©szĂ­teni Ă©s egyszerre egysĂ©gesĂ­teni a bƑrt.

STROBE CREAMPREP + PRIME NATURAL RADIANCEPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME SKIN
STROBE CREAMPREP + PRIME NATURAL RADIANCEPREP + PRIME PORE REFINER STICKPREP + PRIME SKIN

Kisimítja a bƑrt

-

RagyogĂĄst biztosĂ­t

-

ElƑsegíti a tisztaságot

11700 ft

VÁSÁRLÁS

VilĂĄgosĂ­tĂł primer

-

HidratĂĄlĂł

-

Minden bƑrtípus számára

12800 ft

VÁSÁRLÁS

KisĂ­mtja a pĂłrusokat

-

KontrollĂĄlja a zsĂ­rosodĂĄst

-

Matt finish

10500 ft

VÁSÁRLÁS

Könnyed

-

BƑrtökĂ©letesĂ­tƑ

-

Növeli a ragyogåst

10200 ft

VÁSÁRLÁS

MELYIK PRIMER FELEL MEG A KÜLÖNBÖZƐ BƐRTÍPUSOKNAK?

A szĂĄraz vagy dehidratĂĄlt bƑrsetĂ©n a legjobb eredmĂ©ny elĂ©rĂ©sĂ©hez olyan összetevƑket keress a MAC-nĂ©l, mint az alga- Ă©s aloe levĂ©lkivonatok, amelyek ragyogĂĄst adnak Ă©s hidratĂĄlnak a smink alatt. Ha zsĂ­ros a bƑröd, olyan kulcsfontossĂĄgĂș összetevƑket keress, amelyek szabĂĄlyozzĂĄk a zsĂ­rosodĂĄst, ezek lehetnek szilĂ­cium-dioxid vagy Laminaria Saccharina kivonat formĂĄjĂĄban. KombinĂĄlt bƑrtĂ­pus esetĂ©n olyan termĂ©ket keress, amely mindkettƑt kĂ­nĂĄlja.

Az aknĂ©s bƑrnek kerĂŒlnie kell a tĂșlzottan rĂ©tegzett termĂ©khasznĂĄlatot, ezĂ©rt fontos, hogy a rĂ©tegek könnyedek legyenek. HidratĂĄlj a smink alĂĄ egy lĂĄgy gĂ©l primer formulĂĄval, Ă©s hasznĂĄlj korrektort, hogy a konkrĂ©t problĂ©mĂĄs terĂŒleteken növeld a fedĂ©st. KerĂŒld a szĂ­nkorrekciĂłs primert, mivel az kiemeli a bƑrhibĂĄkat.

MAC Prep + Prime Skin

MAC Prep & Prime Skin egyszerre szabĂĄlyozza a zsĂ­rosodĂĄst, hidratĂĄl Ă©s egyenlĂ­ti a bƑrt.
FEDEZD FEL PRIMEREINKET