Georgie Bee

Miss Sink the Pink, Georgie Bee mesél hogyan fedezte fel önmagát és milyen nőként élni egy férfi drag klubban

A MY BEAUTY SOROZATBAN A DIVAT ÉS A KULTÚRA MEGHATÁROZÓ SZEREPLŐIT KÉRDEZTÜK ARRÓL, HOGY SZÁMUKRA MIT IS JELENT A SZÉPSÉG

Bátorság kell hozzá, hogy felugorj a színpadra és kitárd a szíved egy drag előadásban, hogy mindenkinek leesen az álla. Hagyj maradandó nyomot - légy vakmerő. Georgie Bee a felkavaró drag queen szokatlan megjelenéssel: ő nő. A színpadot arra használja, hogy kihozza magából a legszínházibb és leglátványosabb énjét, segít feltárni a jeleneteket minden nemnek, fajnak és méretnek. Múlt nyáron Georgie megkapta London legáhítottabb koronáját a Miss Sink the Pink-et az ő Pedigree Pussy játékával, ahol négy macska Beanie Babies volt a négy felragasztott mellbimbójához csatolva. Georgie megtanít pár trükköt a magabiztossághoz, egyediséghez és a legcsodálatosabb énünk felfedezéséhez.

"Szerintem nőként dragnek lenni sokkal nehezebb, mert ott van az a tudatalatti gondolat, hogy nőként könnyebb. Sok ember azt mondja, hogy 'Neked sokkal könnyebb, mert te már nő vagy.' Én meg 'Nem, igazából így sokkal nehezebb.' Mert nem próbálok meg nő lenni. Próbálok fittyet hányni a nemi elvásárokra. Szeretem összezavarni az embereket, de ez elég nehéz, ha eleve nőiesek a vonásaid. Van egy kimondatlan szabály...amikor nő vagy, fel kell robbannia a színpadnak körülötted, hogy azt mondják jó vagy!"

"Rengeteg művészet van abban, ha drag vagy. Nem vehetsz fel akármilyen ruhát. Tömör művészet és néha még én is elrontom. Úgy gondolok a dragre és a nyitottságra, ami mindenkinek elérhető és bármilyen őrült ötletet elfogad. Nevetséges gazdagság tárul elénk, bárkinek a reinkarnációi lehetünk."

"A szépség arról szól, hogy magadat hogyan érzékeled - a belső érzés és nem az, ahogy mások látnak téged. A smink leginkább egy másik énedhez nyújt tükröt."

"A szépség arról szól, hogy magadat hogyan érzékeled - a belső érzés és nem az, ahogy mások látnak téged. A smink leginkább egy másik énedhez nyújt tükröt. Ha van lehetőséged, hogy kipróbálj valami új sminket és új külsőt varázsolj magadnak, az nagyon izgalmas lehet. Talán rájöhetsz, hogy 'Ó, ezt az embert én ismerem! Ez vagyok én igazán.' Nagyon izgalmas, hogy megvan a szabadságunk ahhoz, hogy ilyet alkossunk."

"Most 3 cm hosszúságú holografikus csillámosak a körmeim, nagyon hegyesek és elég nehéz velük dolgozni. A fülemben mindig kék vagy rózsaszín csillámok vannak. Mások mindig azt mondják, hogy 'Van valami a füledben.' Azok mindig csillámok. Ha az arcod bármelyik részét rózsaszínűre vagy vörösre fested, az olyan is marad. Egyszerűen csak megfesti a bőrödet. Elég szórakoztató; meg szokták kérdezni az emberek körülöttem, hogy miért nézek ki úgy, mintha megütöttek volna."

"Amikor cipőket tervezek nem szeretem a trendeket nézni, magazinokban keresni vagy hírességeket követni, mert úgy érezném, hogy nem alkotok semmit, nem dolgozom elég keményen. Ugyanez vonatkozik a dragre. Nem szeretnék úgy kinézni, mint más! Inkább szeretnék rájönni mit kedvelek igazán. Sok ember van, akit igazán szeretek, de nem akarok úgy öltözni, vagy olyan sminket hordani, mint ők. Abban nincs semmi baj, ha úgy szeretnél kinézni, mint valaki más vagy újraalkotni mások megjelenését, de nem azért vagyok drag királynő, hogy más legyek vagy máshogy nézzek ki. Azért csinálom, hogy egy másik oldalamat is megismerjem és új dolgokat fedezzek fel magamban. Ez egy nagyon kényeztető dolog!"

"Szeretem, hogy az emberek tudják, hogy nő vagyok. Imádok nő lenni! Ha az embereket megzavarom, az csodálatos - azt is szeretem."

"A meztelenség sosem volt probléma számomra. Soha nem mondták, hogy szégyeljem bármelyik részét is a testemnek, ami fantasztikus. Rengeteg stádiumon keresztül mentem már - amikor 16 éves voltam nem volt szemöldököm, őrült módon megrajzoltam, és senki nem mondott semmit! Soha nem mondták, hogy el kellene rejtenem a testem, amikor megakartam mutatni és mindig jobban éreztem magam ruhák nélkül. Úgy érzem, mintha nudista lennék... a ruhák feszélyeznek! Ezen kívül nagyon szeretem, ha az emberek tudják, hogy nő vagyok. Imádok nő lenni! Ha az embereket megzavarom, az csodálatos - azt is szeretem."

"Az igazi drag titka, hogy az előadásodba mindent beleadj és igazán jól érezd magad! Ha csodálatosan érzed magad, és kicsattansz a magabiztosságtól és az erőtől, akkor imádni fognak. Megőrülnek majd érted. Akkor csinálod jól, ha jól érzed magad. Mindig egy dolgot akarok mondani az összes támogatónak és klub tulajdonosnak: találd meg a legszínesebb drag királynőket és szerződj velük! Szükség van a változatosságra a drag világban."

"Számomra a magabiztosság abból fakad, hogy figyelmes vagy a körülötted levőkkel, és tudatában vagy annak, amit árulnak neked. Ne olvasd azokat a magazinokat, amik egyik oldalon azt írják, hogy 'A tested elfogadása a legfontosabb! A teltkarcsúak előnyben!' és a másik oldalon diéta tippeket adnak. Ha ezeket az ellentétes témákat olvasod, még szép, hogy a magabiztosságod lefele fog zuhanni. Szóval szerintem a magabiztosság a figyelmességen múlik és azon, hogy TE hogyan érzed magad. Eladnak neked olyanokat, amiktől rosszul érzed magad? Csak legyél tudatában, légy figyelmes és ne figyelj olyanokra, amik megzavarnak. Vigyázz, hogy ne keverjenek bele semmibe. Fogadd el, hogy ki is vagy valójában."