VIVA GLAM
és a M·A·C AIDS Alapítvány

"Én vagyok a M·A·C lány!" Ezt a provokatív szlogent a VIVA GLAM első arca, a drag-ikon RuPaul mondta először, fényes vörös bőrcsizmában és fűzőben. Ezzel egy legendás kampány indult útjára, amely az évek során számos sztárt és számos stílust vonultatott fel, ám amely eközben végig hű maradt olyan alapvető értékeihez, mint a pimasz szellemiség, a polgárpukkasztó stílus és az élet elfojthatatlan szeretete.

Az 1994-ben létrehozott, szenvedélyes vörös VIVA GLAM rúzs a HIV/AIDS elleni küzdelemre hívta fel a figyelmet, bevételeivel támogatva a harcot, mindezt egy olyan időszakban, amikor a járvány drámai hatást gyakorolt a divat világára és természetesen az egész világra is. Akkor is és ma is, korábban soha nem látott módon bármely VIVA GLAM termék árának 100%-a a M·A·C AIDS Alapítvány számlájára kerül (leszámítva a forgalmi adót, ott, ahol előírják).

RuPaul első óriásplakátjának megjelenését követő két évtizedben világsztárok egész serege adta arcát a kampányhoz Lady Gaga, Elton John, Debbie Harry, Boy George, Cyndi Lauper, Nicki Minay, Ricky Martin, Christina Aguilera, Dita Von Teese, Shirley Manson, Mary J Blige, Rihanna, Miley Cyrus, Ariana Grande és most csatlakozott Taraji P. Henson.

A M·A·C AIDS Alapítvány élen jár a HIV/AIDS elleni harc támogatásában és pénzügyileg támogatja a hátrányos helyzetű régiókban élő népcsoportokkal foglalkozó szervezeteket. Mint a legnagyobb nem gyógyszeripari vállalat ezen a területen, a M·A·C AIDS Alapítvány elkötelezetten foglalkozik a szegénység és a HIV/AIDS kapcsolatával és folyamatosan számos ilyen területen dolgozó szervezetet támogat világszerte, olyanokat, amelyek széles körű szolgáltatásokkal segítik a HIV/AIDS-el élő embereket. Napjainkig a M·A·C AIDS Alapítvány csak a M·A·C VIVA GLAM rúzsok és szájfények árusításán keresztül mintegy 400 millió dollárt adományozott a HIV/AIDS elleni küzdelemre.

Éljen soká a VIVA GLAM! Mi mindannyian M·A·C lányok vagyunk!

További információért látogasd meg a macaidsfund.org weboldalt!

SHOP VIVA GLAM