#MACChallengeAcceptedHU VERSENY!

Légy Te a 2 nyertes egyike, aki megnyeri a 150.000 Ft értékű szabadon választható MAC termékcsomagot!

A versenyben való részvételhez nem kell mást tenned, mint:

1. Készíts egy videót, melyben a MAC termékek tartósságát mutatod be kreatív módon. Inspirációért nézd meg a @maccosmeticshungary Instagram oldalunkon található videókat a témában.

2. A videót töltsd fel TikTokra és/vagy Instagramra. Ne felejtsd el, hogy a profilodnak publikusnak kell lennie.

3. Használd a #MACChallengeAcceptedHU és a #MACChallengeAccepted hashtageket.

4. Taggeld Instagramon a @maccosmeticshungary–t, hogy láthassunk Téged!

A verseny időtartama: 2022. január 10. 00:00 óra (CET) - 2022. január 27. 24:00 óra (CET), a nyerteseket szakmai zsűri fogja kiválasztani az alábbi szempontok figyelembevételével:

Szempontok: kreativitás, termékek láthatósága, videó minősége.

A szakmai zsűri tagjai: MAC Hungary Team

Jelentkezéseddel elfogadod, hogy a nyerteseket a szakmai zsűri a fent említett szempontok alapján saját tapasztalata, szaktudása és véleménye alapján választja ki és ezzel kapcsolatban utólag nem kifogást nem tudunk elfogadni, hiszen a videók kizárólag objektív alapon nem értékelhetőek, a nyertes kiválasztása szükségszerűen szubjektív elemet is tartalmaz. Amennyiben a fent látható hashtagekkel és szabályokkal tartalmat osztasz meg, azzal elfogadtad a szabályokat.

Az eredményeket 2022. január 31-én fogjuk kihirdetni Instagram sztoriban a @maccosmeticshungary Instagram oldalán. A nyertesek a @maccosmeticshungary Instagram oldalának küldött privát üzenetben vehetik fel a kapcsolatot a nyeremények átvétele miatt. Amennyiben a nyertes 3 munkanapon belül nem jelentkezik, pótnyertest hirdetünk.

A nyeremény készpénzre nem váltható!

A változtatás jogát fenntartjuk.
Hajrá!

#maccosmetics #maccosmeticshungary

-------------------------------------------------------------------------

A játék szervezője a MAC Cosmetics magyarországi forgalmazója, az Estée Lauder Kft. (1112 Budapest, Balaton út 2/A).
1. A Szervező tájékoztatja a játékost, hogy a játék lebonyolításához szükséges és a játékos által rendelkezésre bocsátott személyes adatokat (így különösen az instagram profil adatai, valamint a nyertesek esetén: nevük, telefonos és emailes elérhetőségük és kézbesítési címük) a játék lebonyolítása érdekében a Szervező kezeli.
2. Az adatkezelés a játékos hozzájárulásán alapul, melyet a játékos a játékban való részvétellel ad meg. A megadott személyes adatokat kizárólag a játék lebonyolítása érdekében használjuk, és mindaddig tároljuk, míg a hozzájárulását a játékos vissza nem vonja.
A folytatás megtalálható kommentben a poszt alatt.
3.     A játékos bármikor kérhet hozzáférést személyes adataihoz, kérheti azok helyesbítését, felhasználásának korlátozását vagy tiltakozhat a személyes adatok kezelése ellen. A játék időtartama alatt a hozzájárulás visszavonása a játéktól való visszalépést jelenti. 
4.     Személyes adatai kezelésével kapcsolatos kérés ill. panasz esetén kérem, forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségen: dpo@hu.estee.com
5.     Amennyiben panasza elintézésével nem ért egyet, jogosult a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (postacím: 1530  Budapest, Pf.: 5. cím:1125  Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c; Telefon: +36 (1) 391-1400; Fax: +36 (1) 391-1410; E mail: ugyfelszolgalat@naih.hu; URL: http://naih.hu) intézkedését kérni.