Vimi Joshi

Middle East
Started in 1994

 • Powder Blush

  5+ Text√ļra, √Čp√≠thetŇĎ, Professzion√°lis

  11400 Ft

  √Ārnyalat: Coppertone

 • Eye Kohl

  Selymes formula, gazdag sz√≠n, matt/gy√∂ngyh√°zf√©nyŇĪ megjelen√©s

  9000 Ft

  √Ārnyalat: Smolder

 • Eye Kohl

  Selymes formula, gazdag sz√≠n, matt/gy√∂ngyh√°zf√©nyŇĪ megjelen√©s

  9000 Ft

  √Ārnyalat: Minted

 • Lip Pencil

  Kr√©mes, Professzion√°lis, MŇĪv√©szi

  10000 Ft

  √Ārnyalat: Cherry

Ismerd meg sminkmester√ľnket

Vimi Joshi Senior sminkmester saj√°t bevall√°sa szerint glob√°lis nom√°d, akinek st√≠lusa a k√ľl√∂nf√©le kult√ļr√°k elegy√©bŇĎl alakult ki. Emellett ŇĎ a bollywoodi Oscar-d√≠j (az IIFA) sminkeseinek igazgat√≥ja. Afrik√°ban sz√ľletett egy nagyon hagyom√°nytisztelŇĎ indiai csal√°dba, de Nagy-Britanni√°ban nŇĎtt fel, mielŇĎtt Dubajba k√∂lt√∂z√∂tt volna, ahol manaps√°g a M¬∑A¬∑C senior sminkmesterek√©nt dolgozik a k√∂zel-keleti √©s indiai piacra. "Az inspir√°ci√≥mat ezekbŇĎl a kult√ļr√°kb√≥l mer√≠tem, amelyek olyan √©lesen szemben √°llnak egym√°ssal" - mes√©li. "A belsŇĎ b√©k√©met medit√°ci√≥, j√≥ga √©s smink seg√≠ts√©g√©vel √©rem el." Olvasd el Joshi tippjeit a sz√≠nek haszn√°lat√°r√≥l √©s a t√∂k√©letes alapoz√≥ l√©trehoz√°s√°r√≥l.

Bollywood Babylon

"A legkor√°bbi, sminkkel kapcsolatos eml√©kem az, ahogyan √©desany√°m sminkeli mag√°t az indiai sz√°rij√°ban √©s sz√©pen lassan √°talakul egy ragyog√≥, csod√°latos asszonny√°. Anglia √°lland√≥ sz√ľrkes√©ge ellen a bollywoodi filmekkel v√©dekeztem, im√°dtam a sz√≠neket, a t√°ncjeleneteket √©s a jelmezeket. Ez√©rt nagyon nagy megtiszteltet√©s volt az IIFA sminkeseit vezetni. Ez az esem√©ny h√°rom napig tart √©s gyakran t√∂bb mint 300 sminket tesz√ľnk fel a d√≠j√°tad√≥ napj√°n. R√°ad√°sul k√∂zel egymilli√°rd n√©zŇĎ figyeli a t√©v√©k√∂zvet√≠t√©seket. A sminkek nagyon sz√≠nesek, dr√°maiak √©s pomp√°zatosak, hogy passzoljanak a ruha-, √©s √©kszerk√∂ltem√©nyekhez."

Alapozó alapok

"Az elsŇĎ M¬∑A¬∑C term√©k, amit megvettem, a Studio Fix Fluid SPF 15 in C6 volt. Ez volt az elsŇĎ alkalom, hogy alapoz√≥t haszn√°ltam √©s √ļgy √©reztem, nagyon menŇĎ, hogy egybŇĎl egy M¬∑A¬∑C term√©ket veszek, ezt mutogattam mindenkinek. T√∂k√©letes volt a sz√≠n is √©s a fed√©s is. Mostan√°ban nagyon szeretem a Mineralize Foundation SPF 15-√∂t, amitŇĎl a bŇĎr√∂m eg√©szs√©ges, puha √©s harmatos lesz. Ez az alapoz√≥ t√∂k√©letesen kondicion√°lja √©s t√°pl√°lja a bŇĎrt."

A szem a sz√©ps√©g t√ľkre

"Dubajban a nŇĎk nagyon szenved√©lyesek a sminkj√ľket illetŇĎen. Szeretnek k√≠s√©rletezni a sz√≠nekkel √©s a text√ļr√°kkal, de a szemeiket nagyon erŇĎsen kih√ļzz√°k. Ehhez Smolder Eye Kohlt aj√°nlok, ami egy n√©lk√ľl√∂zhetetlen term√©k a szemek kihangs√ļlyoz√°s√°ra. Haszn√°ljuk egy√ľtt a Zoom Fast Black Lash-sel, amivel a legt√∂k√©letesebb szempill√°kat hozhatjuk l√©tre. Az ajkakra mindig a Burgundy Lip Pencilt aj√°nlom, ami remek√ľl megy a k√∂zel-keleti √©s indiai bŇĎrt√≠pusokhoz. Nagyon sz√©p fed√©st biztos√≠t √©s rendk√≠v√ľl tart√≥s."

 

Artist Faves: Vimi J