Victor Cembellin

Egyesült Államok
1995-ben csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

VICTOR CEMBELLIN

Victor Cembellini, Senior Artist sminkkel kapcsolatos filozófiája egyszerű: "véleményem szerint a sminknek megvan az a tulajdonsága, hogy az embert emocionálisan teszi a helyére." Gyerekkorában szeretett zsírkrétával sminkelni, de végül továbbfejelsztette a képességeit. Jelenleg San Franciscoba dolgozik fotózásokon, filmeken és divatbemutatókon. Most egy kicsit bővebben mesél az ismertté válásról.

Fashion in Fog City

"San Francisco-ban mindenféle és minden háttérrel rendelkező ember megtalálható, amit csak el tudsz képzelni. A városban számos kultúra, etnikum megtalálható és nappal nyugisnak mondható, este viszont felpezsdül. A stílus az egyéniségről szól. Imádom a M·A·C Eye Kohl szemceruzákat, amik villámgyorsan nappaliból éjszakai sminket varázsolnak. Használd a vízvonalon a Phone Number, Teddy vagy a Tranish árnyalatút és gyorsan és könnyen tudod esti alkalomra módosítani a sminked."

Seeing Red

"Mindig erős képzelőerővel rendelkezdtem, művészetekre fogékony voltam, gyerekként túl sok kreativitással és szabadidővel. Ez hamar átalakult a smink iránti komoly érdeklődéssé és emlékszem az első  M·A·C rúzsom a Dubonnet árnyalatú volt és nem tudom elmondani hány nőn próbáltam ki azon a nyáron. Nővérem, édesanyám, nagynéném, barátok, szomszédok...egytől-egyig mindenki kapott Dubonnet rúzst és a vörösnek ez az árnyalata a mai napig nagy kedvencem a Russian Red mellett. San Francisco után a második kedvenc városom Párizs, ha oda utazom akkor Russian Red mindenképpen van nálam. Ez egy kicsit más árnyalat mint a Dubonnet, világosabb és sokkal szembetűnőbb, de legalább annyira megszerettem idővel."

Supa-Dupa Fly

"Karrieremnek számos olyan pontja volt amikor meg kellett állnom egy pillanatra és azt mondani magamnak, hogy 'Victor, ne feledd hogy ilyen lehetőség egyszer adódik az életben '" Imádtam Missi Elliott 'Best Best' című single CD lemezének a borító fotózását. Teljesen oda és vissza volt a sminkjétől aznap és azt is megengedte, hogy apró pici pink csillagokat fújjak az arcára, ami tökéletesen kifejezi az egymás iránti bizalmat ami az évek alatt kialakult közöttünk. A szépségipar, mint üzlet nagy részt emocionális is, mivel a sminkmester szó szerint a kezében tartja az üzlet tárgyát (és gyakran az önbizalmukat is). Így megtanultam kedvesnek lenni és emberekkel kapcsolatot teremteni."

Artistok Kedvencei: Victor C