Tom Sapin

Franciaország
2005-ben csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

Tom Sapin sminkmester született párizsi. "Már azelőtt is, hogy nyolc évet itt éltem volna, úgy éreztem, hogy párizsi vagyok" - mondja. Franciaország középső részén született és nőtt fel, egy csendes régióban, amely sokkal ismertebb kastélyairól és borairól, mint az avantgárd sminktrendekről. Sapin édesanyjától kapta az ihletet és a mai napig emlékszik rá, ahogy sminkelte magát. Később öt évig dolgozott Párizsban egy M·A·C pultnál , mielőtt gyorsan végigjárta volna a ranglétrát, hogy nemzetközileg elismert művész legyen, aki magazinanyagokon és bemutatókon dolgozott. Olvass tovább és ismerd meg a kedvenc termékeit és tippjeit...

Mama, kedves

"Anyukám imádta a sminket és rengeteg rúzsa és szemfestéke volt. Amikor hároméves voltam, az volt a szenvedélyem, hogy sminktermékekkel festettem ki a fürdőszobát. Ugyanekkor kezdtem rajzolni és a hatvanas évek filmjeit nézni, amelyek a mai napig inspirálnak. Imádom a nagy szemeket, ezért a Smolder Eye Kohl az egyik kedvenc termékem. Mindig lenyűgöz, hogy milyen könnyű vele létrehozni a füstös szemeket."

Gyors megoldás

"Imádom a M·A·C-et, mert mindenkinek tiszteli az egyéniségét. Emellett számos kiváló terméke van. Nem is tudom megmondani, hogy mi lenne az az egyetlen termék, amit magammal vinnék, de az biztos, hogy az egyik jelöltem a Light Boost Prep + Prime Highlighter lenne. Az ecset vége tökéletes egy gyors renováláshoz,  amellyel elfedhetjük a bőrhibákat, kiemelhetjük és tökéletessé varázsolhatjuk a bőrt, mindössze néhány másodperc alatt."

C’est Chic

"Boldoggá tesz, hogy azt látom az utcán, egyre többen fókuszálnak az ajkakra. Egy párizsi lány mindig a természetes arcra törekszik: valami nagyon egyszerű, természetes színnel. Érdekes látni, hogy ezt megtartották a bőrükön, de olyan rúzsokat kezdtek hordani mellé, mint a Russian Red vagy a Hang-Up Lipstick. De azt is látom, hogy egyre többen vesznek Blot Filmet. Ebből mindig legalább három van a készletemben, mert nagyon hamar elhasználom őket."

Artist Faves: Tom Sapin