Regan Rabanal

Egyesült Államok
1998-ban csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

REGAN RABANAL

Regan Rabanal Seattle-ben nőtt fel; grundge stílusával és a kultúra iránt nem létező érdeklődésével igen bajkeverő volt. Amióta csatlakozott a M·A·C csapatához, mint Senior Artist könnyed, sikk, hordható sminkeket készít számtalan magasrangú vendégnek. Filozófiája nagyon egyszerű: viseld azt, amit szeretnél, maradj őszinte magadhoz és mutasd meg az egyéniséged. Most az ide vezető útjáról mesél, hogyan lett hihetetlen sminkmester a 90-es évek lázadó srácából.

Down and Dirty

"Mindig is nagy hatással volt rám a 90-es évek grunge stílusa, így a karrierem egyik fénypontja mindenképpen az volt, amikor a Párizsi Divathéten megkaptam a Vivienne Westwood Gold Label bemuatójára a belépő karszalagot. A gyengém a sötét szemsmink és a nude ajkak. A szemre Costa Riche Eye Kohl szemceruzát használj a krémesebb csokoládés tónusért, ami elolvad a bőrödön és tegyél fel hozzá Fresh Brew rúzst, ami mindenkinek tökéletes, természetes tónust biztosít. Ha futurisztikus sminket szeretnél használj Ready or Not! Pro Longwear szájfényt, ami hihetetlen plasztikus finish-t ad. Amennyiben nem szeretnél úgy kinézni mint egy zombi, akkor mindenképpen szükséged van egy jó szempillaspirálra. Én a Haute & Naughty Lash-t szeretem mert hegyes a keféje és a nemlétező pillákat is beszínezi, de a 4 Lasht is ajánlom mert sötét, intenzív és könnyen építhető."

Wake Up and Smell the Coffee

"Amennyiben csak egyetlen egy terméket tarthatnék meg a hátralevő életemben, akkor az a Full Lash Curler lenne, mert életre kelti a tekintetet pillanatok alatt. Olyan, mint egy csésze presszó kávé. Ezen kívül nem tudnék Prep + Prime CC Colour Correcting SPF 30, Matte Bronze Bronzing Powder és a False Lashes Waterproof spirál nélkül élni. Csodásak ezek a termékek, különösen nyáron. Hamarosan Hawaii-ra utazom, ahol ragyógó barna bőrt akarok, de védenem kell a bőrömet, a szemöldökömnek pedig sötétnek és igazítottnak kell lennie."

Slick and Smooth

"Szeretem a tökéletes bőrt és frizurát, valamint a sportos, kifinomult, hip-hopp beütéses fekete ruhákat. Az ecsettisztító véleményem szerint must-have termék, pillanatok alatt patyolattiszták lesznek tőlük az ecsetek. Bőrhibákra használj M·A·C Studio Conceal and Correct korrektort. Jó érzés, ha a vendégeim szexinek és magabiztosnak érzik magukat a sminktől, ezért mindig van nálam Teddy Eye Kohl szemceruza és Feline Kohl Power Eye Pencil. A Satin Taupe szemhéjpúder modern tónusú és textúrájú, amely minden alkalomra tökéletes. Applikáld fel a 239 Eye shader ecsettel, mert jól lehet vele építeni a sminket, árnyékolni és satírozni a szemeken, ajkakon, de akár az egész arc egész területén. Számomra a tökéletes smink kiemeli a természetes szépséget. Tehát maradj a jól bevált technikáknál, csak pár havonta próbálj ki új színeket és textúrákat."