Pablo Rodriguez

United Kingdom
Started in 1999

About The Artist

Pablo Rodriguez sminkmester √∂nmag√°t "angol-latin" hibridk√©nt hat√°rozza meg. Egyedi, high glamour st√≠lusa Argent√≠na √©s London vil√°g√°t elegy√≠ti (ut√≥bbi helyen √©lt az elm√ļlt t√≠z √©vben). Sikeresen elsaj√°t√≠totta annak mŇĪv√©szet√©t, mik√©nt forduljon tisztelettel √ľgyfeleihez, akikbŇĎl a legjobbat igyekszik kihozni. A smink ir√°nti szeretete kor√°n kezdŇĎd√∂tt. "Amikor gyerek voltam, ceruz√°kkal √©s filctollakkal sminkeltem ki a magazinok fot√≥it" - eml√©kszik vissza. "Mindenkinek kih√ļztam a szem√©t feket√©vel √©s v√∂r√∂s ajkakat var√°zsoltam r√°juk." Az ilyen kezdetleges eszk√∂z√∂ktŇĎl vezetett az √ļtja a legnagyobb tervezŇĎkkel val√≥ k√∂z√∂s munk√°ig, a transzatlanti kalandoz√°s pedig m√©g mindig tart. Most megosztja vel√ľnk kedvenc eml√©keit √©s legjobb tippjeit.

A színek forradalma

"A legelsŇĎ M¬∑A¬∑C term√©kem egy Pro Palette Eye Shadow x 15 volt, amit a New York-i Christopher Streeten tal√°lhat√≥ boltban vettem. Megvettem a leg√©l√©nkebb sz√≠neket is, mint a Chrome Yellow √©s a Bitter and Electric Eel. LenyŇĪg√∂z√∂tt ezeknek a sz√≠neknek az intenzit√°sa. De ma m√°r a legegyszerŇĪbb M¬∑A¬∑C term√©keket szeretem, amiket arra haszn√°lok, hogy term√©szetesnek hat√≥ sz√©ps√©get hozzak l√©tre: ehhez Select Cover-Upot, Kohl Power Eye Pencil in Feline-t (a legfeket√©bb fekete) √©s persze VIVA GLAM Lipstick in redet haszn√°lok, a r√©gi hollywoodi matt hat√°s √©rdek√©ben."

Viv √ļrnŇĎ

"Az egyik kedvenc eml√©kem az volt, amikor vezetŇĎ sminkmesterk√©nt dolgoztam egy Vivienne Westwood bemutat√≥n. Amikor k√©sz voltam a sminkteszttel, Viv √ļrnŇĎ ragaszkodott hozz√°, hogy az arcokon kev√©sb√© l√°tsz√≥djon a kim√≥dolt smink, ez√©rt k√ľl√∂nb√∂zŇĎ palett√°kat csin√°ltam, amikre √©l√©nk Paint Stick sz√≠neket t√∂rtem √∂ssze, azt√°n ezeket odaadtam a modelleknek, hogy saj√°t maguk vigy√©k fel. Nem engedtem nekik, hogy ecsetet haszn√°ljanak, csak az ujjaikat. Az eredm√©ny hihetetlen volt, nagyon egyedi √©s kifejezŇĎ!"

Szabad szerelem

"Annyi k√ľl√∂nf√©le st√≠lus van m√°r a f√©rfiak sz√°m√°ra is, amit ki kellene pr√≥b√°lniuk! Ez lehet teljes drag, vagy csak egy kis fekete tus, amit elkennek a szemek k√∂r√ľl, ez mindig kiv√°l√≥ v√°laszt√°s. Mindenkinek azt javasoln√°m, hogy a szem√∂ld√∂k√©t √ļgy szedje, hogy keretet adjon vele az arcnak. Az Eye Brow Pencil in Lingering egy k√∂zepes barn√°s/sz√ľrk√©s √°rnyalat, ami szinte mindenkihez illik. Ha el akarjuk fedni az apr√≥bb bŇĎrhib√°kat, √©rdemes matt megold√°sban gondolkodni. A bŇĎr csillog√°s√°t a nap folyam√°n Blot Powder/Pressed seg√≠ts√©g√©vel m√©rs√©klem, ez felsz√≠vja a felesleges olajokat, de nem befoly√°solja a sz√≠neket, ez√©rt annyiszor lehet felfriss√≠teni, ah√°nyszor csak sz√ľks√©g van r√°."

Artist Faves: Pablo R