Michelle Lee-Collins

South Africa
Started in 2004

About The Artist

Michelle Lee-Collins sminkmester sz√°m√°ra a kreativit√°s egy igazi √©letm√≥d. F√©rj√©vel √©s gyerekeivel Fokv√°rosban √©l - "ez az egyik legszebb v√°ros a vil√°gon" - filoz√≥fi√°ja pedig egyszerŇĪ: "√©lj √ļgy, hogy meg√©lsz minden egyes pillanatot." R√©szmunkaidŇĎben kezdett dolgozni a helyi M¬∑A¬∑C pultn√°l, majd gyorsan l√©pdelt felfel√© a rangl√©tr√°n. Ma m√°r t√∂bbet dolgozik otthon, mint a nemzetk√∂zi divatporondon, de sosem felejti el a gy√∂kereit. "Az unokatestv√©reim j√°t√©kbabak√©nt haszn√°ltak, amikor kicsi voltam, sŇĎt, √°t is alak√≠tottak, p√©ld√°ul Yoko Ono-v√°. Mindig is szerettem a figyelmet, valamint az √°talakul√°s lehetŇĎs√©g√©t √©s ez a mai napig √≠gy van." Itt most mesebeli √©let√ļtj√°r√≥l mes√©l.

Fiatalon kezdte

"Nagyon korai eml√©keim vannak a M¬∑A¬∑C-rŇĎl: eml√©kszem, hogy a nŇĎv√©rem sminkt√°sk√°j√°ban kotor√°sztam √©s leny√ļltam a Studio Fix Powder√©t. Folyton ezt haszn√°ltam tinikoromban. Ahogy idŇĎsebb lettem, egy sor term√©kbe szerettem m√©g bele. Im√°dom a Studio Conceal and Correct Palette/Medium-ot, mert kiemeli a bŇĎr√∂m apr√≥ sz√©ps√©gjegyeit. A Zoom Waterfast Lash a m√°sodik olyan dolog, amit magammal vinn√©k egy lakatlan szigetre. Olyan sminkre van sz√ľks√©g, ami ellen√°ll az elemeknek! V√©gezet√ľl: nagyon szeretem a sz√≠neket, ez√©rt a Candy Yum-Yum Lipstick mindig a t√°sk√°mban van."

Hazai tehetség

"A Mercedes Benz Fashion Week Africa mindig n√©gy ŇĎr√ľlt napot jelent. D√©l-Afrik√°ban √©n vagyok az √∂sszes bemutat√≥ fŇĎ sminkmestere. Ez annyit jelent, hogy 28 afrikai sz√°rmaz√°s√ļ tervezŇĎ j√∂n √∂ssze szerte a vil√°gb√≥l, hogy bemutass√°k a kollekci√≥ikat. Ilyenkor percek alatt kell az egyik sminket √°talak√≠tani a k√∂vetkezŇĎv√©. A h√°tt√©rben el√©g stresszes a l√©gk√∂r, de ugyanakkor b√≥d√≠t√≥ is! K√©t √©s f√©l √©v alatt t√∂bb mint 160 bemutat√≥n dolgoztam √≠gy."

Alkonyattól pirkadatig

"Ha reggeltŇĎl estig ugyanazt a sminket hordjuk, akkor foly√©kony vagy zsel√©s tust haszn√°lok a legfelsŇĎ r√©tegben. Im√°dom a Superslick Liquid Eye Liner On the Hunt-ot, aminek nagyon sz√©p bŇĎrszerŇĪ text√ļr√°ja van. De persze ott a Ruby Woo Lipstick is, ami remek√ľl haszn√°lhat√≥ b√°rki sz√°m√°ra √©s pillanatok alatt ragyog√≥v√° var√°zsolja a megjelen√©s√ľnket. Ahogy mondani szoktam: "ez a Woo ereje".  V√©g√ľl, mivel megsz√°llottan im√°dom a szempill√°kat, ez√©rt az Haute & Naughty Lash haszn√°lat√°t is javaslom. Nemr√©g √©rtem vissza Nig√©ri√°b√≥l, ahol nagyon inspir√°l√≥ sminkeket l√°ttam a klubokban."

Artist Faves: Michelle Lee C