Melissa Gibson

EgyesĂŒlt Államok
1989-ben csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterĂŒnket

Melissa Gibson sminkmester sminkek irĂĄnti rajongĂĄsĂĄt az anyukĂĄjĂĄnak köszönheti Ă©s ez az Ă©rzĂ©s a mai napig sem enyhĂŒlt, holott ma mĂĄr sajĂĄt gyermekeit neveli. ÖnmagĂĄt hagyomĂĄnytisztelƑnek Ă©s a M·A·C hƱsĂ©ges rajongĂłjĂĄnak tartja, kedvence a rendkĂ­vĂŒl nĂ©pszerƱ Russian Red rĂșzs. Gibson szĂĄmĂĄra a smink egy mƱvĂ©szeti Ă©s törtĂ©netmesĂ©lĂ©si mĂłdszer. Ennek köszönhetƑen nem csak a vilĂĄgot utazhatta be, de szĂĄmtalan emberrel talĂĄlkozhatott Ă©s megismerhette az Ƒ törtĂ©netĂŒket is. Most lenyƱgözƑ Ă©s Ă©lmĂ©nyekben gazdag Ă©letĂștjĂĄrĂłl mesĂ©l.

Mindig NƑ

"KanadĂĄban szĂŒlettem Ă©s ott is nƑttem fel. A kanadai lĂĄnyok rafinĂĄltak, de nem viszik tĂșlzĂĄsba a sminkelĂ©st. Mindannyian a mĂ©rsĂ©kelt Ă©vszakok szerint Ă©lĂŒnk, az ĂĄltalunk hasznĂĄlt termĂ©keket nagyban befolyĂĄsolja az idƑjĂĄrĂĄs. NyĂĄron vĂ­zĂĄllĂł sminkre van szĂŒksĂ©g, erre kivĂĄlĂł a Zoom Waterfast Lash, a Studio Moisture Tint SPF 15-tel egyĂŒtt. Ɛsszel a visszafogottabb megjelenĂ©s dĂ­vik, egy ĂĄrnyalatnyi szĂ­nnel, mint pĂ©ldĂĄul a Show Orchid Lipstick. Tavasszal viszont nagyon boldoggĂĄ tesznek minket a szĂ­nek, mĂ­g tĂ©len jobban beburkolĂłzunk, ezĂ©rt az arcon mĂ©lyebb szĂ­nekre van szĂŒksĂ©g. A Warm Soul Mineralize Blush az egyik legtökĂ©letesebb ĂĄrnyalat erre a cĂ©lra. MeleggĂ© varĂĄzsolja a bƑrt, de kölcsönöz neki egy enyhe ragyogĂĄst is, amitƑl az arc Ășjra Ă©lettelinek tƱnik."

Anyja lĂĄnya

"Az egyik legkorĂĄbbi emlĂ©kem, hogy azt nĂ©zem, ahogy anyukĂĄm sminkel. Szerintem miatta kezdtem el Ă©rdeklƑdni a mestersĂ©g irĂĄnt. Nagyon ĂŒgyesen bĂĄnt a tussal, ami nekem is az egyik kedvencem. Szeretem a sminkelĂ©s technikai oldalĂĄt is, legalĂĄbb annyira, mint a mƱvĂ©szit. "

TLC

"A karrierem egyik legmeghatĂłbb Ă©lmĂ©nye az volt, amikor egy olyan lĂĄnyt sminkeltem, akinek a testvĂ©re kĂłrhĂĄzban fekĂŒdt, Aids-beteg volt Ă©s haldoklott. A lĂĄny csak azĂ©rt ugrott ki, hogy vĂĄsĂĄroljon egy VIVA GLAM rĂșzst. Fogalmam sem volt, hogy mi zajlik az Ă©letĂ©ben. FelajĂĄnlottam, hogy kisminkelem Ă©s elfogadta. Egy kis beszĂ©lgetĂ©s utĂĄn elmesĂ©lte a törtĂ©netĂ©t. Hihetetlen, hogy a sminknek milyen hatĂĄsa lehet. EttƑl a sorsszerƱ talĂĄlkozĂĄstĂłl Ășgy Ă©reztem, hogy sokkal többet tettem, minthogy simĂĄn csak kifestettem valakinek az arcĂĄt."

Artist Faves: Melissa Gibson