Maite Tuset

SpanyolorszĂĄg
1998-ban csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterĂŒnket

Maite Tuset sminkmester a drĂĄmai megoldĂĄsok hĂ­ve. SzĂŒlƑföldje, SpanyolorszĂĄg inspirĂĄlja, hatalmas rajongĂłja az Ă©lĂ©nk szemeknek Ă©s a dĂșs, pigmentĂĄlt ajkaknak. Tuset ValenciĂĄban szĂŒletett, majd BarcelonĂĄban Ă©s Madridban dolgozott. KarrierjĂ©t Ă©desanyja sminkszekrĂ©nyĂ©nĂ©l kezdte, majd hamar hĂ­rnevet szerzett magĂĄnak - kĂ­sĂ©rleti stĂ­lusĂĄnak szĂĄmtalan rajongĂłja lett. Most megosztja tippjeit a tökĂ©letes nyĂĄri sminkrƑl, amely illeszkedik a mindenkori divattrendekhez.

BaleĂĄrok vonzĂĄsĂĄban

"SzĂĄmtalan helyet szeretnĂ©k felfedezni a vilĂĄgon, de a legidillibb hely, ahol valaha jĂĄrtam Formentera, a BaleĂĄr-szigetek egy varĂĄzslatosan szĂ©p vidĂ©ke. Ha most repĂŒlnĂ©k oda, a Graphblack Technakohl Linert vinnĂ©m magammal, mert azt mindenhol tudom hasznĂĄlni. De lenne nĂĄlam Face and Body Foundation is, mert az tökĂ©letes a napos helyekre, illetve Haute & Naughty Lash is, hogy legyen vĂĄlasztĂĄsom: termĂ©szetes vagy extra dĂșs szempillĂĄkat szeretnĂ©k."

Kåvé, tejjel

"Ahol most Ă©lek, ott az emberek követik a trendeket. A mostani szezonban az ajkak a legfontosabbak: vilĂĄgos szĂ­nek, termĂ©szetes, fĂ©nyes Ă©s egĂ©szsĂ©ges arcbƑrrel. MĂĄsrĂ©szt van egy pĂĄr kedvencem, amihez mindig visszatĂ©rek. Szeretem az Eye Pencil in Coffee-t, amit ĂĄltalĂĄban ĂĄrnyĂ©kolĂĄsra hasznĂĄlok, Ășgy, hogy elkenem a 239 Eye Shader Brush segĂ­tsĂ©gĂ©vel. MĂ©g több Graphblack Technakohl Linert hasznĂĄlok a szemeim körĂŒl Ă©s egy kevĂ©s ajakrĂșzst, mint pĂ©ldĂĄul a Media Lipsticket, ajakbalzsammal összekeverve, hogy termĂ©szetesnek hasson. VĂ©gĂŒl egy ujjbegynyit eloszlatok az arcomon is."

Mosolyt kĂ©rĂŒnk!

"Egy nap, amikor BarcelonĂĄban dolgoztam, jött egy pasi, aki sminkeltĂĄvolĂ­tĂł szivacsot keresett. Megmutattam neki a kĂŒlönbözƑ tĂ­pusĂș M·A·C sminkeltĂĄvolĂ­tĂłkat, amikor felkapott egyet Ă©s zsebre vĂĄgta. Mondtam neki, hogy elƑbb ki kell fizetnie, de nem Ă©rtette, mirƑl beszĂ©lek. Mondtam neki, hogy vegye elƑ a szivacsot, mire felnevetett Ă©s annyit mondott: "Mosolyogj! Szerepelsz a tĂ©vĂ©ben!"

Artist Faves: Maite T