Louise Zizzo

Egyesült Államok
1994-ben csatlakozott a MAC-hez

 • Eye Shadow

  Gazdag Színvilág, Professzionális, Ikonikus

  6900 Ft

  Árnyalat: All That Glitters

 • Eye Kohl

  Selymes formula, gazdag szín, matt/gyöngyházfényű megjelenés

  8000 Ft

  Árnyalat: Smolder

 • Matte Lipstick

  Krémes, Teljes fedés, Matt finish

  9200 Ft

  Árnyalat: Heroine

 • Eye Shadow

  Gazdag Színvilág, Professzionális, Ikonikus

  7900 Ft

  Árnyalat: Shroom

 • Pigment

  Többoldalú Felhasználás, Intenzív Színvilág, Könnyen eldolgozható

  9800 Ft

  Árnyalat: Tan

 • Cream Colour Base

  Krém formula, Építhető fedés, Széleskörű felhasználás

  9500 Ft

  Árnyalat: Pearl

Ismerd meg sminkmesterünket

Louise Zizzo senior sminkmester tudja, hogy ügyfelei elfoglalt emberek és egy csokor tippet gyűjtött össze, amivel bárki feltárhatja a benne rejlő szépséget, akár utazás közben is. Egy Buntingford nevű brit kisvárosból származik, ám 20 éve az USA-ba költözött és jelenleg a kaliforniai San Leandróban él. „A nap mindig süt” – mondja, miközben megosztja a szépségtitkait, köztük a ragyogó bőr rejtélyének kulcsát, a csábos szemek tökéletesítésének titkát és azt, hogyan kell viselkedni, ha hollywoodi kékvérűekkel hoz össze a sors.

Bőrdoktor

"Miután egész nap napozunk, a bőrünk egy kis törődésre vágyik. A Complete Comfort Creme azonnal hidratálja a bőrömet és segít enyhíteni az érzékenységet. Nem tudok nélküle élni, sem emberileg, sem szakmailag. Ezt párosítom a Prep & Prime Beauty Balmmal, ami a strandon is, de este is jól használható. A világos árnyalat ideális a forró klímához és olyan lesz tőle a bőröm, mint a sztároknak, anélkül, hogy elfedné a barnaságomat. Emellett pedig a megfelelő védelemről a 35-ös napvédő faktor gondoskodik."

 

Sztárom a vevőm

"Karrierem során nagyon jól éreztem magam és sok kellemes emlékem van, azonban a legemlékezetesebb nem sokkal azután történt