Keri Blair

Egyesült Államok
1996-ban csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

Keri Blair sminkmester Maryland vidéki részén nőtt fel, Washington D.C. mellett. Manapság már Brooklynban él "egy változatos és kreatív közösség epicentrumában". A városba tartó útja során számos sminkkel kapcsolatos emlékre tett szert. "Amikor gyerek voltam, anyukámmal gyakran meglátogattuk a nagynénémet New Jersey-ben, ami közel volt az Englishtown Markethez. Itt vettem az első tusomat 9 éves koromban". Keri 1993-ban fedezte fel a M·A·C-et és azóta sem tágított a márka mellől.

A feketeruhások

"Először egy körmösnél találkoztam a M·A·C-kel. Ott ültek a nők és egy új sminkmárkáról beszélgettek, ami a Nordstromon van, ahol minden sminkmester feketében volt. Másnap odamentem és megnéztem, hogy mi ez a felhajtás. Akkor szerettem bele az XTC Lipstickbe, ami az ezüst, a bordó és a barna árnyalatok keveréke. Maga volt a tökély!"

Divatkirályok

"Röviddel azután, hogy senior sminkmester lettem, Rafael Pitának kellett asszisztálnom egy Oscar de la Renta bemutatón. Megérkeztem a sminktesztre és ott volt maga Oscar, amint éppen Karolina Kurkovára ad rá egy ruhát. Emlékszem, csak álltam ott és arra gondoltam "te jó isten, hogy kerültem én ide?!" Annyira lenyűgöző volt; nagyon kellett igyekeznem, hogy megőrizzem a nyugalmamat. Aztán rájöttem, hogy mekkora szerencsém van, hogy ilyen karrierem lehet, amely ilyen pillanatokhoz segít hozzá. Egészen elképesztő volt!"

Az első sorban

"New York-ban élek, ahol a tömegközlekedés létfontosságú, így az első sorból szemlélhetem, hogy a nők hogyan viszonyulnak a szépséggel kapcsolatos rituálékhoz. Remek hely egy smink-kukkoló számára. Rengeteg M·A·C kompaktot látok és a New York-i nők előszeretettel hordanak Zoom Lasht, Technakohl Liner in Grahpblack-et és olyan természetes színű rúzsokat, mint a Twig. Ezek elengedhetetlen termékek az olyan profi sminkekhez, amelyeket a meetingektől az esti martinikig viselni lehet."