John Stapleton

EgyesĂŒlt Államok
1994-ben csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterĂŒnket

JOHN STAPLETON

"AlvilĂĄgi Ă©s egy kicsit nehezen emĂ©szthetƑ"- Ă­gy jellemezte a szĂŒlƑvĂĄrosĂĄban, New York-ban zajlĂł Divathetet John Stapleton. Ez tökĂ©letsen rĂĄillik a sminkelĂ©si stĂ­lusĂĄra is. Jelenleg Los Angelesben Ă©l Ă©s a stĂ­lusa valahol a kĂ©t part között talĂĄlhatĂł meg. 'Azt hiszem, hogy a stĂ­lusom valahol fĂ©lĂșton talĂĄlhatĂł' magyarĂĄzta. 'KomplikĂĄlt, kicsit Ă©rtĂ©kes Ă©s lassan oxidĂĄlĂłdĂł. Szeretem a tiszta vonalakat Ă©s az X faktort ha sminkrƑl van szĂł, de idƑkĂ©nt bedobok egy-egy lĂ©gies vonĂĄst is." Gondolj egy komplikĂĄlt szemtusra Ă©s pillĂĄkra egy egyszerƱ szĂĄjfĂ©nnyel." Most a legkedvesebb emlĂ©keirƑl mesĂ©l nekĂŒnk Ă©s a termĂ©kekrƑl amelyek nĂ©lkĂŒl nem tudna Ă©lni.

Coast to Coast

"Los Angeles egy vicces vĂĄros, mert a nƑk imĂĄdnak sminktermĂ©keket vĂĄsĂĄrolni de sosem hordjĂĄk Ƒket. Az utcĂĄn a bronzosĂ­tott Ă©s szexi vagy a termĂ©szetes Ă©s lĂĄgy stĂ­lus lĂĄthatĂł. Az ott Ă©lƑ emberek nĂ©ha hordanak vĂĄltozatos szĂ­neket az ajkakon, de inkĂĄbb este jellemzƑ. New York-ban azonban nagyon hangsĂșlyosak a szemsminkek. A tökĂ©letes glam sminkĂ©rt hasznĂĄlj Blacktrack Fluidline-t 210 Precise Eye Liner ecsettel. TegyĂ©l fel több rĂ©teg Zoomfast Black lash szempillaspirĂĄlt majd fogd meg a 210-es ecsetet Ă©s a szempillĂĄk tövĂ©tƑl a tusvonalat hosszabbĂ­tsd meg a segĂ­tsĂ©gĂ©vel. Ha lĂĄgyabb sminket szeretnĂ©l akkor Smolder Eye Kohl szemceruzĂĄt hasznĂĄlj alul Ă©s felĂŒl is."

Red Alert

Az elsƑ M·A·C termĂ©k amibe beleszerettem, az a VIVA GLAM I.  rĂșzs volt Ă©s elƑsör RuPaul-on lĂĄttam. VĂ©lemĂ©nyem szerint ez jelenleg is a legjobb tĂ©glavörös rĂșzs a piacon Ă©s az eladĂĄsĂĄbĂłl szĂĄrmazĂł bevĂ©tel 100 %-ĂĄt az AIDS betegek megesegĂ­tĂ©sĂ©re fordĂ­tjĂĄk. SzrencsĂ©snek mondhatom magam, hogy rengetek csodĂĄs emberrel dolgoztam egyĂŒtt a M·A·C-nĂ©l eltöltött idƑben. Az egyik kedvencem a Kelly Osborne cĂ­mlapfotĂłzĂĄs volt. Akkor esett ki a Dancing with the Stars-bĂłl Ă©s gyönyörƱ volt. HD Airbrush Formula-t, Blakctrack Fluidline-t, 7 Lash-t Ă©s jĂł pĂĄr rĂșzst hasznĂĄltunk a sminkjĂ©hez. Kelly sugĂĄrzĂĄsa nagyon emlĂ©kezetessĂ© tette nekem azt a fotĂłzĂĄst Ă©s bĂŒszke vagyok rĂĄ, hogy a rĂ©szese lehettem."

Shell Shock

"SzĂĄmomra a Shell ĂĄrnyalatĂș cream Colour Base a legĂ©rtĂ©kesebb Ă©s legsokoldalĂșbb termĂ©k a M·A·C  termĂ©kek közĂŒl. TökĂ©letes a szemre, arcra Ă©s az ajkakra. HasznĂĄld Strobe Cream-mel egyĂŒtt a vĂĄllakra felkenve. Az utolsĂł tippem pedig: ne Ă©rtĂ©keld alĂĄ az ecsetek fontossĂĄgĂĄt! Én 188 Small Duo Fibre Face Brusht hasznĂĄlok a hidratĂĄlĂł, alapozĂł Ă©s a pirosĂ­tĂł felvitelĂ©re, 252 Large Shader Brusht pedig a szemhĂ©jpĂșder gyors applikĂĄciĂłjĂĄra. A 224 Tapered Blending Brush kivĂĄllĂł satĂ­rozĂĄsra."