Fabiana Gomes

Brazília
2002-ben csatlakozott a MAC-hez

 • Pigment

  T√∂bboldal√ļ Felhaszn√°l√°s, Intenz√≠v Sz√≠nvil√°g, K√∂nnyen eldolgozhat√≥

  11600 Ft

  √Ārnyalat: Tan

 • Mineralize Blush

  Ki√©getett √°sv√°nyok, L√©giesen k√∂nnyŇĪ, √ĀttetszŇĎ fed√©s

  13500 Ft

  √Ārnyalat: New Romance

 • Cremesheen Lipstick

  Kr√©mes, K√∂zepesen √©p√≠thetŇĎ fed√©s, Enyh√©n f√©nyes finish

  10100 Ft

  √Ārnyalat: Cr√®me d'Nude

Ismerd meg sminkmester√ľnket

Fabiana Gomes sminkmester √°lland√≥ mozg√°sban van. Saj√°t st√≠lus√°t az "egyszerŇĪ √©s v√°rosi" szavakkal √≠rja k√∂r√ľl, amelyet sz√ľlŇĎv√°rosa, a braz√≠liai Sao Paulo ny√ľzsgŇĎ √©let√©nek k√∂sz√∂nhet. "Nagyon kev√©s idŇĎm van, hogy a saj√°t sminkemmel t√∂rŇĎdjek" - vallja be. "√Āltal√°ban taxik h√°ts√≥ √ľl√©s√©n vagy a rep√ľlŇĎn szoktam sminkelni." Amikor utazik, akkor a letisztult bŇĎrre √©s v√∂r√∂s ajkakra szavaz √©s boldog, hogy renesz√°nszukat √©lik a klasszikus r√ļzsfoltok, ak√°r az utc√°n, otthon vagy k√ľlf√∂ld√∂n. Most megosztja vel√ľnk a szem kiemel√©s√©hez sz√ľks√©ges mesterfog√°sokat, amelyekkel term√©szetes ragyog√°sba burkol√≥zhatsz √©s k√∂nnyed√©n √°talak√≠thatod a nappali sminkedet estiv√©.

Ajakform√°l√°s

"Manaps√°g minden, de minden az ajkakr√≥l sz√≥l. A brazil nŇĎk megvesznek az ajkak√©rt. Lehet pink, korall √©s term√©szetesen V√ĖR√ĖS. A bŇĎrnek nagyon term√©szetesnek kell lennie, a nŇĎk im√°dj√°k azt hallani: "mennyire sz√©p a bŇĎr√∂d!" Nem pedig azt, hogy "milyen alapoz√≥t haszn√°lsz?" A bronzos√≠t√≥ term√©kek klasszikusak, most pedig √°rny√©kol√°sra √©s a j√°romcsont kihangs√ļlyoz√°s√°ra haszn√°ljuk. A Refined Golden egy csod√°s √°rnyalat, visszafogott ragyog√°ssal.

V√°rosi sikk

"A saj√°t sminkst√≠lusom nagyon v√°rosi √©s nagyon egyszerŇĪ. Szeretem az arc egy-egy jellegzetess√©g√©re felh√≠vnia  figyelmet. V√∂r√∂s ajkak n√©lk√ľl pedig szinte meztelennek √©rzem magam - a Russian Red a kir√°ly - √©s amikor a f√ľst√∂s szemekre szavazok, akkor Smoldert, Tarnisht vagy Teddy Eye Kohlt, na meg rengeteg Haute & Naughty Lash-t haszn√°lok. Ha a nappali sminket alak√≠tom estiv√©, akkor Fluidline in Blitz & Glitz-√©ert ny√ļlok, mert elk√©pesztŇĎ sz√≠ne van: fekete √©s arany-gy√∂ngyh√°z. Klasszikus √©s kifinomult. Ha pedig nagyon intenz√≠v f√ľst√∂s szemeket akarok, akkor csakis a 242 Shader Brush j√∂het sz√≥ba.

Felvétel indul!

"Egyszer egy p√°rizsi fot√≥z√°son dolgoztam egy fantasztikus brazil sz√≠n√©sznŇĎvel. Megv√°ltoztattam a szem√∂ld√∂k√©t - nagyobb √©s magasabb lett. Ahhoz, hogy ezt a hat√°st el√©rjem, az Impeccable Brows-t kombin√°ltam az Eye Brows in Spiked-al. Az alap√∂tlet az volt, hogy divatos m√≥don magasabbra pozicion√°ljam ŇĎket. A szem√∂ld√∂k mell√© csod√°s v√∂r√∂s ajkakat var√°zsoltam Russian Red √©s Cremestick Liner in Red Enriched-el. Azt akartam, hogy √ļgy n√©zzen ki, mint egy modern kir√°lynŇĎ! Minden ruh√°ja v√∂r√∂s volt: dr√°ma, csillog√°s, sz√©ps√©g!

Artist Faves: Fabiana G