Elke Willemen

Belgium
Started in

 • Pro Longwear Concealer

  15 órás hatás, Vízálló, Nem tapad meg más felületen

  13000 Ft

  Árnyalat: NW15

 • Pigment

  Többoldalú Felhasználás, Intenzív Színvilág, Könnyen eldolgozható

  11600 Ft

  Árnyalat: Naked

About The Artist

Elke Willemen senior sminkmester, klubok és partik bejáratánál kereste a pénzt a megélhetésre, miközben közgazdaságtant és különböző nyelveket tanult. Ezt követően tanárként dolgozott, majd M·A·C sminkmesterként kezdett tevékenykedi az antwerpeni Pro Store-ban. "A M·A·C-kel először egy sminkes kurzuson találkoztam Párizsban" - mondja. "Ez pár évvel azelőtt volt, hogy Antwerpenbe költöztem volna. Abban a pillanatban tudtam, hogy szeretnék a M·A·C csapatának tagja lenni és sminkmesterként a márkának dolgozni." Amióta megtette ezt a lépést, Willemen az egyik legelismertebb név lett az iparágban. Tudj meg többet a titkairól!

Pár lépéssel a divat előtt

"A karrierem során számtalan nagyszerű pillanatot éltem át. Az egyik, amit soha nem feledek, amikor Gordon Espinet sminkmesterrel dolgozhattam egy milánói divatbemutatón. A bemutató egyik kulcsjelenetét a gyönyörű, csillogó, vörös ajkak jelentették. Az is emlékezetes volt, amikor Vivienne Westwood Anglomania című bemutatóján dolgozhattam a koppenhágai divathéten, ahol punk stílust kreáltam. De az is csodás emlék, amikor Dean Rudd sminkmester kollégámmal tartottunk egy Pro Workshopot Cipruson. Annyi gyönyörű pillanat jut még eszembe, hogy nehéz választani!"

Átváltoztató művészek

"Imádom átváltoztatni az embereket, akik ezáltal teljesen új módon tekinthetnek magukra. Hiszem, hogy a smink annak a jele, hogyan érzi magát az ember a mindennapokon. Szeretek játszani a színekkel és textúrákkal, egyedi megjelenést létrehozva ezáltal, hogy megmutassam az embereknek, miként változtathatják a mindennapi szépséget esti, magasztos megjelenéssé. Nagyon boldoggá tesz, amikor a különböző ecsetekkel és színekkel játszhatok, kísérletezhetek. A jó alapozó kulcsfontosságú, szeretem az olyan termékeket mint a Prep + Prime Vibrancy Eye, Prep + Prime Highlighter és a Clear Brow Set, de muszáj hozzátennem egy árnyalatnyi színt. Ja, és persze imádom a VIVA GLAM rúzst is!"

Állandó mozgásban

"Imádok utazni, ez kiváló ihletforrás a munkámhoz. Szeretek új kultúrákat megismerni, barangolni idegen városokban, kint lenni a természetben, szabadnak érezni magam, kiüríteni az agyamat és kitenni az érzékeimet új impulzusoknak. De az is jó ihletforrás, ha csak egy könyvtárközeli kávézóban üldögélek és közben szép képeket nézegetek."

Artist Faves: Elke Willemen