Caitlin Callahan

Kanada
1992-ben csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

Caitlin Callahan senior sminkmester szereti a könnyed dolgokat. Jellegzetes stílusát a tartósság és a természetes hatás határozza meg, amivel a kanadai szakember pályafutása a csillagokba emelkedett. Dolgozik divatbemutatókon és magazinoknak, világszerte. Callahan családjával Vancouverben telepedett le, de a M • A • C –hez való csatlakozás óta élt New Yorkban és Los Angelesben is. Számára az az ideális este, ha kiülhet a teraszra, Monopolyt játszhat a gyerekekkel és elszürcsölhet köben egy kis Martinit. De mindez ne tévesszen meg titeket. Callahan a kezdetek óta lázadó típus és most azt is elmeséli, hogy minden a Kiss nevű rockbanda iránti rajongásával kezdődött...

Kid Rock

"Victoriában nőttem fel, Brit Columbiában. Az első sminkkel kapcsolatos emlékem, hogy a tesómat és magamat is Kiss-bandatagnak sminkelem. Ekkor hatéves voltam. 1992-ben egy M • A • C üzletben kezdtem, mindenféle előtanulmány nélkül. Rettenetesen büszke voltam az első önálló sminkemre. Majd amikor beléptem a mosdóba, a vendég épp mosta le magáról a festéket... Azon a napon megtanultam, mit jelent meghallhatni és kérdezni - önmagában a festés nem elég!"

Francia kapcsolat

„Szeretek Párizsba utazni. Tudom, tipikus, de hát végtére is a legszuperebb város az egész világon! Amikor utazom, viszem a Face and Body Foundationt is magammal, ahogyan az Opulasht és a Half Lash Curlert is. Ha lenne még hely, akkor jöhetnének a M•A•C termékek, amikbe először beleszerettem: a Coquette és Vanilla Eye Shadows, a Twig Lipstick és a Cubic Blush.”

Mint a karikacsapás

"A vancouveri nők meglehetősen keveset költenek sminkcuccokra – szeretjük a sokoldalú, hosszantartó és természetes termékeket. A könnyed lazaságért válaszd a Prep + Prime Natural Radiance-t és a So Sweet So Easy Cremeblend Blusht. Én a Prep + Prime Beauty Balm Compact SPF 30-ból mindenkinek javasolnék egyet a neszesszerébe. Hihetetlenül ragyogó, rugalmas lesz tőle a bőr, pár óránként végigfutok vele a bőrömön. Ha a szombat estére készülsz, a Tarnish Eye Kohl ceruzát ajánlom a szemek vízvonalára és a sejtelmes, füstös tekintet érdekében jó szolgálatot tehet a 219 Pencil Brush.”

Artist Faves: Caitlin C