Beno Lim

Szingapúr
2004-ban csatlakozott a MAC-hez

  • Mineralize Blush

    Kiégetett ásványok, Légiesen könnyű, Áttetsző fedés

    13500 Ft

    Árnyalat: Dainty

About The Artist

A senior sminkmester, Beno Lim küldetése a minimalizmusról szól. A trópusi éghajlatú Szingapúr szülötteként Limnek kedvenc színésznője, Cate Blanchett a sminkidolja, mint a természetes szépség megtestesítője. Ezáltal arra tanít mindannyiunkat, hogy kevésbé legyünk kegyetlenek a bőrünkkel. Ugyanakkor sminkimádata valaha egy vad, cseresznye-rózsaszín arcpirosítóval és egy vörös rúzzsal kezdődött, mégpedig egy iskolai táncfellépés során, amit a szingapúri nemzeti ünnep alkalmából rendezett az iskola. Ezúttal művészete és a smink egyedi megközelítéséről, valamint lecsupaszított érzékenységéről mesél nekünk.

Ünneplőben

"Az első sminkemlékem hétéves koromra nyúlik vissza. Az óvodában mindig önként jelentkeztem a gyereknap vagy nemzeti ünnep alkalmából rendezett táncelőadásokra. Ilyenkor kosztümöt öltöttem, a tanárom pedig kisminkelt. Még mindig emlékszem az erőteljes, vibráló rózsaszín arcokra és vörös ajkakra! Ilyenkor mindig nagyon izgatott voltam, mert a fellépés végén játékokat vagy írószereket kaptunk ajándékba."

Fények, kamera…

"Az álmom akkor válna valóra, hogyha Cate Blanchett-et a titokzatos, hegyvidéki Bhutánban való fotózás során én sminkelhetném. Vinnék magammal egy Lightful Softening Lotiont, ami azonnal megtölti a bőrt nedvességgel, így az puha, rugalmas és sima lesz. Ezt követné a Lightful Essence és a Studio Face and Body Foundation. Ez az alapozó mindenki számára kötelező - arcon és testen egyaránt mesésen használható. Imádom, hogy vízbázisának köszönhetően hatása hosszantartó, textúrája és színe időtálló."

Friss és könnyű

"A megjelenés, amire úgy látom mostanában mindenki törekszik, a letisztult, szép bőr. Az emberek "láthatatlan" sminket szeretnének viselni, a természetes, makulátlan bőr hatását szeretnék kelteni. Azontúl, hogy elegáns megjelenést kölcsönöz, praktikus: főleg az olyan trópusi, párás klímájú helyeken, mint amilyen Szingapúr. Feltűnt, hogy egyre többen teszik le voksukat a világosabb ajakrúzsok mellett.”

Artist Faves: Beno Lim