Alexandra Spyridopoulou

Balkans
Started in 1999

About Alexandra Spyridopoulou

A görög nemzetiségű, franciabarát senior sminkmester, Alexandra Spyridopoulou a páneurópai életérzést elegyíti a modern sminkpraktikákkal. Bár hű athéni gyökereihez – ódákat zeng a görög fogásokról és tavernákról -, de Párizsnak tulajdonítja jellegzetes stílusa kialakulását. A sminkek iránti szeretete korán, egy metálkék szemhéjfestékkel kezdődött, amit édesanyjától kölcsönzött („Úgy éreztem magam, mint egy kis hercegnő!”), és ez a rajongás egészen egy M • A • C üzlet pultja mögé hajtotta. Azóta a sminkről szóló tanításait a világ minden pontjára eljuttatja. "Azt mondják rólunk: ha egyszer beteszed a lábad a M • A • C-be, többé semmi nem állíthat meg!"

SMINKOLIMPIA

"A karrierem eddigi csúcspontja az volt, hogy részt vettem a 2004-es olimpiai játékok megnyitóján a szülővárosomban, Athénban! A világ minden tájáról érkező, 45 fős M • A • C csapat készítette el 350 művész, táncos, előadóművész, sportoló, önkéntes és VIP-résztvevők sminkjét. A csapat egyszerűen fantasztikus volt, a hangulat felemelő és még a 18 órás munka sem szegte kedvünk. Emlékszem: átöleltük egymást és könnybe lábadt a szemünk a megtiszteltetéstől, hogy részesei lehettünk e rangos esemény sikerének."

Telt ajkak

"A termék neve, amivel rögtön szerelembe estem, a Ruby Woo és ez azóta sem változott! A textúrája, a színe és az érzés, amit a viselése okoz, megszépíti a napom! Ha választanom kellene, mely három termék kíséri végig az életem, akkor azt mondanám: a Ruby Woo, a False Lashes és a Spiked Eye Brows legyenek azok. Ezek segítségével ugyanis olyan klasszikus külcsínyt alkothatok, ami Párizst idézi, a kedvenc városom. Mi mást?”

Mediterrán klub

"Télen a legnépszerűbb divat Görögországban a szembetűnő ajkak - mély tónusokkal kombinálva, míg a világos magenták és korallszínek emlékeztetnek a nyárra. A mediterrán nők szeretik hangsúlyozni az ajkaikat. A Pro Longwear szájkontúrceruza a természetes ajak színét hangsúlyozza, amihez én csak a Forecast Prep + Prime Highlightert ajánlhatom - ez ugyanis szépen igazodik minden mediterrán bőrtónushoz - és persze a Mineralize Skinfinisht."

Artist Faves: Alexandra S