Dominic Skinner

Egyesült Királyság
2004-ben csatlakozott a MAC-hez

Ismerd meg sminkmesterünket

Senior Artist Dominic Skinner

Dominic skinner brit születésű, saját bevallása szerint nomád, álmodozó dinamikus energiával. "Fiatalkoromban a családommal sosem laktunk egy helyen túl sokáig"-mesélte. "Anglia és Európa szerte rengeteget utaztunk. A félig-nomád fiatalkor két dolgot eredményezett: összetartó családot és élénk képzelőerőt." Barátra talál a félelmetes Alexander McQueen személyében backstage-ben; bátran és vakmerően áll a sminkhez, gyakran bátorítja vendégeit, hogy bátran kísérletezgessenek. "Annak ellenére, hogy rengeteget utaztam életem során, inspirációhoz mégsincs szükségem utazásra." "Rengeteg ötlet található meg a világban körülöttem, csak az a kérdés hogy melyiket veszem észre valaki más előtt."

Meeting McQueen

"A legemlékezetesebb M•A•C pillanatom az volt amikor egy Alexander McQueen által rendezett magazin fotózás alkalmával asszisztáltam Alex Boksz-nak. Ősz volt és az erdőben gyerekekkel dolgoztunk akiken mini Haute Couture ruhák voltak. Csodás élmény volt. Sokat tanultunk akkor mindannyian McQueen vakmerő, kreatív vízióiról. Ne félj új dolgokat kipróbálni, különösen a sminkben. Ha valamin megakad a szemed azonnal próbáld ki. Könnyen lemosható de mégis ott a lehetőség, hogy valami jó is kisülhet belőle."

Some Cheek

A kedvenc részem a vendégeken az arc. Nincs jobb, mint egy szépen kontúrozott és highlightozott járomcsont. Fontos tanács, hogy legyen megfelelő eszközöd, mint például a 138 Tapered Face Brush. A vége hegyes, így jól lehet vele kontúrozni, ráadásul extrán puha, így könnyű a highlighting is. A gyengém a textúra. Egy szuper-matt bőr és egy fényes ajak számomra a tökéletesség megtestesítője.

Bare Essentials

Fontos az alapok ápolása. Lightful C Marine-Bright Formula Cleanser a legjobb arclemosó a világon. A Prep&Prime Essential Oil fenomenális, minden nap használom pedig zsíros bőröm van, de ez azonnal szebbé varázsolja. Mineralize concealer jól fed az arc bármely területén. Végül a termék, ami nélkül nem tudok élni az a M•A•C Lip Conditioner mert teltté és egészségessé varázsolja bárki ajkát.

Artist Faves: Dominic S