Claire Mulleady

Egyesült Királyság
2005-ben csatlakozott a MAC-hez

 • Lip Pencil

  Krémes, Professzionális, Művészi

  10000 Ft

  Árnyalat: Cherry

 • Eye Kohl

  Selymes formula, gazdag szín, matt/gyöngyházfényű megjelenés

  9000 Ft

  Árnyalat: Prunella

Ismerd meg sminkmesterünket

Senior Artist Claire Mulleady

Az angol Clair Mulleady a természetes szépség nagy rajongója. Egy dél-angliai kisvárosban nőtt fel , mindig is imádta a vidék hangulatát de városi életről álmodozott. 18 éves korában költözött Londonba fotózást tanulni mielőtt sminkes lett. Nem meglepő, hogy a brit divatkirálynővel, Vivienne Westwooddal való közös munkáját említi karrierje csúcspontjának.

Westwood Bound

"Kristálytisztán emélkszem a legelső Vivinne Westwood bemutatóra, amiben dolgoztam. Mivel óriási rajongója vagyok, nagyon izgultam a backstage-ben. Izgalmas volt a légkör és nagy élvezettel készítettük a sminkeket. Tényleg úgy érzem, hogy a szívem-lelkem benne volt azokban a tervezésekben. Szeretem a könnyedség érzését kelteni munkáimban és váratlan módon létrehozni a szépséget. Számomra a szépség az egyéniségről szól és néha arról, hogy egy vonást kihangsúlyozunk, néha pedig elfedünk. A 90-es évek grunge időszakában nőttem fel és ez mindig nagy hatással volt a munkámra. Vonzódom a minimalizmushoz: számtalanszor az működik a sminkben amit úgy döntünk, hogy nem készítünk el."

Picture Postcard

"Imádok utazni és a kedvenc helyem a világon Kanadában egy barátom kis háza ami csodálatos és nyugodt hely. Az utazó szettem M•A•C Lip Conditioner-t tartalmaz ami nélkül nem tudok élni, Mineralize concealert a csodás bőrképért és In Extreme Dimension Lash szempillaspirált mert ki nem akar sűrű szempillákat?! Ezekkel a termékekkel mindig nyugodt és bármikor-fotózható leszel, mert szeretem megörökíteni a pillanatot fényképezővel. A smink mellett a fotózás a másik szenvedélyem, imádom kombinálni a kettőt."

Laid Bare

"Az arcon mindig mást szeretek hangsúlyozni, de a legtöbbször a bőrhöz térek vissza. A bőrnek tökéletesnek kell tűnnie túl sok alapozó nélkül, hogy a természetes szépsége átsugározhasson. Mineralize concelaer-t használok a szín kiegyenlítésére, ahol szükséges. Csodás ragyogást adhatsz a Prep + Prime Essential Oils és a Pearl Cream Colour Base mixelésével az arc kiemelkedő részein. A legjobb szépségtipp, amit adhatok az az, hogy igyál sok vizet és legyen egy jó hidratáló krémet. Amikor a bőröd egészséges akkor minden a helyére kerül."

Artist Faves: Dominic S